Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση

"Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση"


Συνέχεια από το προηγούμενο...

«Εάν υπήρχε ανάγκη ποτέ για έκκληση για συλλογή δράση, έκκληση για παγκόσμια ηγεσία, είναι τώρα», είπε, πρόσφατα, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν, εντοπίζοντας το πρόβλημα της διεθνούς οικονομικής κρίσης στην έλλειψη κατάλληλων ηγεσιών....

Η εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή», το προηγούμενο Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2008, στο άρθρο της 2ης σελίδας, με τίτλο: Παγκόσμιο «New Deal» (του Ν. Φελέκη), έγραφε μεταξύ άλλων, τα εξής :

"...Ασχέτως πολιτικών ή άλλων διαφορών, αρχίζει να γίνεται παγκόσμια συνείδηση ότι ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Υπάρχουν ωρολογιακές βόμβες στα σπλάγχνα του, που πρέπει να απασφαλιστούν για να μην τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα. Η φτώχεια, οι ανισότητες, οι διακρίσεις, η μετανάστευση, η ερημοποίηση, οι κλιματικές αλλαγές είναι οι νέες απειλές. Ο προβληματισμός για την αντιμετώπισή τους συγκροτεί ένα νέο ουμανισμό, διαμορφώνει νέες πανανθρώπινες αξίες. Αυτές πρέπει να υπηρετήσει και η παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Και κατ’ επέκταση, οι θεσμοί στους οποίους θα στηριχθεί.

Η οικονομική παγκοσμιοποίηση διαμορφώνει τους όρους για μία παγκόσμια νέα θρησκεία με πυρήνα όχι τον Θεό, αλλά τον Άνθρωπο... "

(Σημ. ΚΚ εντύπωση μου κάνει πως κόλλησε η διεθνής οικονομική κρίση, η φτώχεια, η μετανάστευση με τον...Θεό και την ανάγκη εξοβελισμού Του.. !!! Επίσης προσέξτε το κεφαλαίο "Α" στο Άνθρωπος... )

και συνεχίζει το άρθρο

"...Είναι ίσως νωρίς, αλλά θα αρχίζει να χτίζεται μία Νέα Ιδεολογία. Η πλανητική. Αυτή άλλωστε θα είναι η επόμενη φάση που θα περάσει η ανθρωπότητα.

…..Όταν λέμε ότι χρειάζεται μία Νέα διεθνής Ρύθμιση, Νέα Παγκόσμια Συμφωνία, εννοούμε μία ανατροπή στο παγκόσμιο μοντέλο ανάπτυξης. Μία διαφορετική τροχιά του πλανήτη. Μία παγκοσμιοποίηση νέου τύπου. Με θεσμοθέτηση και ενίσχυση υπερεθνικών αρχών που θα θέσουν κανόνες και θα εποπτεύουν την εφαρμογή τους σχετικά με τις αγορές, την κίνηση κεφαλαίων, το διεθνές εμπόριο…..

….Καλύτερα είναι να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να είναι καλύτερος ο κόσμος μετά από εμάς. Κάτι θα είναι. Για να είναι όμως αυτό ορθό και συντονισμένο με το μέλλον, θα πρέπει να υπηρετεί όχι μέρη, αλλά το σύνολο. Όχι κράτη, αλλά την παγκόσμια κοινότητα. Την Γη. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να οικοδομήσουμε υπερεθνικούς θεσμούς διαχείρισης κρίσεων. Είτε αυτή είναι χρηματοπιστωτική, είτε ενεργειακή, είτε επισιτιστική, είτε οικολογική, είτε πολεμική, είτε, είτε, είτε……"

Πριν λίγες ημέρες ο Νικολά Σαρκοζί δήλωσε "Επιθυμούμε ένα νέο κόσμο να βγει μέσα από αυτό..." (εννοεί την παγκόσμια οικονομική κρίση)...
"We want a new world to come out of this", ήταν, στα αγγλικά, η δήλωσή του.
Ο Γάλος πρόεδρος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη για άμεση σύγκληση μια παγκόσμιας συνάντησης κορυφής που θα εφαρμόσει μια «πραγματική και ολοκληρωτική αναμόρφωση του διεθνούς οικονομικού συστήματος», ενώ όπως είπε «Όλοι οι συντελεστές πρέπει να επιβλέπονται, χρηματοπιστωτικές εταιρείες κλπ..... θέλουμε έναν καπιταλισμό των επιχειρηματιών, όχι των κερδοσκόπων...»

Στη Νεοεποχίτικη ορολογία των οπαδών της Παγκοσμιοποίησης, η νέα διεθνής οικονομική τάξη απλούστατα σημαίνει, “μια αχρήματη κοινωνία”. Αυτός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους στόχους του.:

Η ολοκληρωτική αναδόμηση του νομισματικού συστήματος ολόκληρου του κόσμου.

Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης που θα υποβοηθήσει την ριζική αναδόμηση, την ανατροπή προτύπων (μια ξαφνική αλλαγή στην παγκόσμια συνειδητότητα των λαών όλοι του κόσμου), και που θα τους υποχρέωνε να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία τους στην Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιος είναι αυτός ο καταλύτης. Αν παρακολουθήσουμε προσεκτικά αυτούς τους ελιτιστές παγκόσμιους ηγέτες καθώς και τα λεγόμενά τους, επειδή, λίγο- λίγο, μας σκιαγραφούν την εικόνα των σχεδίων τους, καθώς προελαύνουν ωθώντας την ανθρωπότητα στην στρούγκα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Will Harmon του Ιδρύματος Ερευνών Στάνφορντ και πρόεδρος του τμήματος Νοητικών Επιστημών, παρατίθεται από τον Δόκτορα Dennis Cuddy στο βιβλίο του, «Η Αυγή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης»:

«Κάτω από το βάρος της καταπιεστικής δομής του αβάστακτου χρέους Θα μπορούσε να προκληθεί μερική κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.»

Μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη θα έδινε την μοναδική ευκαιρία που αναμένουν σι συνωμότες για να προβάλλουν και να προωθήσουν σαν μόνη εναλλακτική διέξοδο —από το χάος και την δυστυχία—τον σχηματισμό μιας Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ο γνωστός μεγαλοτραπεζίτης Ντέηβιντ Ρόκεφελερ, (David Rockefeller Sr.) και πανίσχυρος αφανής ηγέτης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR), είχε κάνει τις εξής δηλώσεις τα εξής αποκαλυπτικά:

«Είμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση που Θα σπρώξει τα έθνη να αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Να θυμηθούμε και λίγο τι είχε δηλώσει ο Ντ.Ροκφέλερ, στις 5 Ιουνίου 1991, στην Συνάντηση της Λέσχης, Bilderberg στο Μπάντεν-Μπάντεν της Γερμανίας: "Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (δηλαδή πλήρης σιωπή των μεγάλων ΜΜΕ).
Θα ήταν αδύνατον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο εάν είμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι ποιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους..." -

Στο βιβλίο του, "Προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη", ο Don Mc Alvany παραθέτει τις αποκαλυπτικές σκέψεις της Λέσχης της Ρώμης:

“Μόνο μια επανάσταση, η επιβολή μιας Νέας Οικονομικής Τάξης, μπορεί να μας σώσει”.

Η Λέσχη της Ρώμης - μια από τις κορυφαίες οργανώσεις - βιτρίνες των Πεφωτισμένων (Illuminati) - επιδιώκει διακαώς να ελέγξει το διεθνές εμπόριο, τα τρόφιμα και τον ορυκτό πλούτο όλου του κόσμου, καθώς και την εκμετάλλευση των ωκεανών.

Το βιβλίο "Μικροηλεκτρονική και Κοινωνία", μια αναφορά στη Λέσχη της Ρώμης, που επιμελήθηκαν ο Friedrichs και Schaff, αναφέρει:

«Η πορεία προς μια αχρήματη κοινωνία φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτη —με δεδομένη την τεχνολογική ώθηση που προκαλεί η μικροηλεκτρονική και την σημαντική μείωση των δαπανών που θα προκύψουν με την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων.»

Eίχε προβλεφθεί - σχεδιαστεί η Οικονομική κρίση πριν χρόνια, από την ελίτ;

Στην ιστοσελίδα AmericanFreePress.Net μία αμερικάνικη σελίδα εναλλακτικής πληροφόρησης, που παρακολουθεί τις εξελίξεις της λέσχης Μπιλντερμπεργκ αναφέρει για επικείμενη οικονομική κρίση στις ΗΠΑ. Η ημερομηνία του άρθρου είναι 19 Ιουνίου 2006 και αναφέρει τις διαρροές των σχεδιασμών από πληροφοριοδότες μέσα στη Λέσχη..
Το άρθρο, που είναι του βετεράνου γνωστού κυνηγού των "Bilderbergers" James P. Tucker Jr., (φωτο) ξεκινάει γράφοντας ότι μέσα στους επόμενους μήνες έχει προβλεφθεί (ή σχεδιαστεί;) από την Λέσχη ότι τα επιτόκια θα ανεβούν και πολλοί αμερικάνοι θα χάσουν τα σπίτια τους.
Αυτό
ακριβώς που συμβαίνει σήμερα στις ΗΠΑ με κλυδωνισμούς και στην Ευρώπη.
Καθυστέρησε 2 χρόνια το πρόγραμμα της "Λέσχης";;;


Δήλωση Bernanke: Η Federal Reserve προκάλεσε τη μεγάλη οικονομική κρίση του 1929!!!

Σύμφωνα με το http://worldnetdaily.com, ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, (της FED), Ben Bernanke, (Ben Shalom Bernanke) (φώτο) παραδέχτηκε «έχετε δίκιο, εμείς το κάναμε. Αλλά χάρη σε εσάς, δεν θα το ξανακάνουμε...»(!),
...ενώ και ο
γνωστός νομπελίστας καθηγητής Milton Friedman απέδωσε τις ευθύνες στην Federal Reserve.

Ο Texe Marrs, (http://www.texemarrs.com/) γνωστός συγγραφέας, ερευνητής και πρώην Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τέξας, μας έχει απευθύνει εδώ και χρόνια την παρακάτω προειδοποίηση:

«Τα αφεντικά του χρήματος έχουν εκτιμήσει ότι το όνειρό τους να κυβερνήσουν τον κόσμο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω μιας κατακλυσμικής οικονομικής κρίσης. Μπορούμε να διακρίνουμε τις πανούργες προθέσεις τους. Πρώτα, Θα μηχανορραφήσουν μια μεγάλη οικονομική καταστροφή. Ένα Παγκόσμιο Χρηματιστηριακό Κραχ. Μια παγκόσμια νομισματική κατάρρευση θα επέλθει, με τραγικές συνέπειες. Έπειτα, μέσα από τις στάχτες, Θα προβάλει ο ένδοξος Φοίνικας, “η Νέα Διεθνής Οικονομική Τάξη”

Σχολιάζοντας όλα αυτά ο Dwight Kinman, γράφει στο βιβλίο του «Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας» (1996), " Πιστεύω —όπως και πολλοί άλλοι— ότι ο καταλύτης που θα χρησιμοποιηθεί για την έλευση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, θα είναι η κατάρρευση του παρόντος νομισματικού ενχρήματου συστήματος.

Μέσα από τους πόνους και τα δάκρυα, την αγωνία και τη σύγχυση, που θα προκληθούν, τα Μεγάλα Αφεντικά του χρήματος, η κρυφή αριστοκρατία, το Τέταρτο Ράιχ των υπερπλουσίων, θα βρουν την χρυσή ευκαιρία να θέσουν σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μιας Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης, η ουσία της οποίας θα είναι μια Κοινωνία χωρίς χρήματα, μια αχρήματη Κοινωνία.

Λέει ο Larry Burkett (χρηματοοικονομικός σύμβουλος και συγγραφέας πολλών βιβλίων - φώτο) «Θεωρώ ότι η υιοθέτηση του ηλεκτρονικού χρήματος είναι αναπόφευκτη. Δεν Θα χαθούν τα χρήματα, απλά θα αλλάξουν μορφή, θα γίνουν ηλεκτρονικά. Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει οικονομική ανάκαμψη. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, να επινοήσουμε μια μέθοδο, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατρακύλα. Πρέπει να επινοήσουμε ένα εντελώς καινούριο νόμισμα που να μπορούμε να το σταθεροποιήσουμε. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι ο ηλεκτρονικός. Αυτό θα συμβεί όταν η οικονομία δεν θα μπορεί πια να συντηρεί τις πληρωμές τοκοχρεωλυσίων του εθνικού χρέους. Τότε, ο Πρόεδρος Θα αναλάβει τον έλεγχο με βάση το Γενικό Νόμο του 1975

Σύμφωνα με το "σενάριο" του Μπέρκελ:

«Ο Πρόεδρος Θα αναλάβει πλήρως τον έλεγχο της οικονομίας. Θα σταματήσει κάθε ροή συναλλάγματος. Θα σταματήσει κάθε τραπεζική συναλλαγή για ένα χρονικό διάστημα. Όταν ξανανοίξουν οι τράπεζες, θα πει: “Αν έχετε δολάρια, παραδώστε τα. Δεν ισχύουν πια. Για κάθε δολάριο θα σας δώσουμε έναν αριθμό”. Από αυτό το σημείο και μετά, όλες οι συναλλαγές Θα γίνονται μέσω του συστήματος Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Πόρων (EFTS Electronic Funds Transfer System). Θα έχουμε εισέλθει στην αχρήματη κοινωνία

O Larry Burket στο βιβλίο του (1991) «Ο Επερχόμενος Οικονομικός Σεισμός» ("The Coming Economic Earth Quake") έγραφε στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου το οποίο αποκαλούσε «φανταστικό σενάριο» (Σημ. ΚΚ.: μάλλον και ο ίδιος δεν το θεωρούσε "φανταστικό"...) τα εξής:

«Το έθνος βαδίζει σε άλλη μια Οικονομική κατάρρευση, παρόμοια με αυτή που συνέβη το καλοκαίρι του 1987. Οι τράπεζες κλείνουν. Οι Τιμές των μετοχών πέφτουν κατακόρυφα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν πληρώνουν. Επίκειται εκτεταμένη οικονομική κρίση. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά την σύγκλιση μιας διάσκεψης κορυφής με τους μεγαλοτραπεζίτες και τους διευθύνοντες συμβούλους των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών της χώρας.

Επακολουθούν φραστικές διενέξεις και αμέσως μετά παίρνει τον λόγο ο Πρόεδρος: “Κύριοι, είμαι ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικής. Υπάρχει μόνο μια εναλλακτική λύση. Υπάρχει μόνο μια ελπίδα για το έθνος μας. Πρέπει να μεταφερθούμε ταχύτατα σε μια αχρήματη κοινωνία»...το είδαμε εδώ : http://redskywarning.blogspot.com/2008/10/blog-post_15.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ HELLENIC REVENGE. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!