Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TAXALIA ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΚΙΑΘΟΥ 2 54646 !! www.3dsa.gr

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ APPLICATIONS ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ FLIGHT ACADEMY ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ WEATHER MODIFICATION ASSOCIATION ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΑ'Ι'Τ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αναγνώστρια

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάμε στο
http://www.3dsa.gr/applications.html

Τίτλος "Weather Modification"(Μετατροπή Καιρού)

Πέμπτη παράγραφος

"When 3D s.a. carries out such programs, it uses the direct penetration method, which means the seeding of Silver Iodide (AgI) or dry ice from aircrafts to the target area at the right moment, in order to have the best results possible. This is how the available humidity of the atmosphere is divided into more cells – ice crystals, which finally fall on the ground as rain or snow."

Μετάφρασις

"Όταν η 3DSA εκπονεί τέτοια προγράμματα(μετατροπής καιρού) χρησιμοποιεί την μέθοδο άμεσης διεισύσεως το οποίο σημαίνει τροφοδοσία με ΙΩΔΙΟΥΧΟ ΑΡΓΥΡΟ(AgI) ή ξηρό πάγο από αεροσκάφη στην στοχευμένη περιοχή τον σωστό χρόνο ώστε να έχουμε τα καλλίτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο τρόπος που η διαθέσιμη υγρασία διαιρείται σε περισσότερα κύτταρα-παγοκρυστάλλους που τελικά πέφτουν στο έδαφος ως βροχή ή χιόνι"

Δική μου ανάλυσις

Πρόκειται για την μέθοδο τής ετερογενούς πυρήνωσης. Χρειάζεσαι ένα σωματίδιο ξένο γύρω από το οποίο δημιουργείται το σταγονίδιο.

Το σωματίδιο είναι ιωδιούχος άργυρος. Τις συνέπειες στον οργανισμό αυτής τής ανοργάνου ενώσεως δεν τις ξέρω αλλά το ιώδιο είναι κάτι ύποπτο που θέλει πολύ προσοχη και ειδικά για το ιώδιο πρέπει να ξέρουμε τί ισοτοπο είναι και αν είναι ραδιενεργό.

Φυσικά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πιστέψουμε ότι ψεκάζουν μόνο αυτά γιατί αν ήταν έτσι δεν θα κάνανε τους κινέζους όποτε τους ρωτάνε.

Πρέπει να το κυνηγήσουμε και να γίνουν εξώδικα και μηνύσεις.

Σε άλλο σημείο λέει ότι οι ψεκασμοι γίνονται τούς ζεστούς μήνες.

Αν παρατηρήσετε στην Αθήνα έχουμε να δούμε γαλάζιο ουρανό εβδομάδες ολόκληρες. Το χρώμα τού ουρανό είναι αρρωστημένο και δεν μπορεις να αναπνέυσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς έχει για σήμα τα τρίγωνα των εβραιων-μασονων-ιlluminati και θα πρέπει να πάμε να τους κάψουμε ζωντανούς στα γραφεία τους μέσα γιατί είναι εγκληματίες...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΡΟΚΛΙΣΕΙΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ CHEMTRALS!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟ
"ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ"

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_iodide

Safety
Under the guidelines of the United States Environmental Protection Agency Clean Water Act, silver iodide is considered a hazardous substance, a priority pollutant, and a toxic pollutant.
Chronic ingestion of iodides may produce “iodism”, which may be manifested by skin rash, running nose, headache, irritation of the mucous membranes, weakness, anemia, loss of weight and general depression. Chronic inhalation, ingestion or skin contact with silver compounds may cause argyria characterized by blue-gray discoloration of the eyes, skin and mucous membranes.

Ανώνυμος είπε...

Weather modification control--κάρτα illuminati.Στο κόλπο είναι

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να κινηθούμε.. Δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Πρόκειται για τις ζωές μας!

Ανώνυμος είπε...

BROMIARHS:
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές των Ηνωμένων Πολιτειών Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος Clean Water Act, ασήμι ιωδιούχου θεωρείται επικίνδυνη ουσία, ένα ρύπο προτεραιότητας, καθώς και ένα τοξικό ρύπο.
Χρόνια κατάποση των ιωδιούχα μπορεί να παράγει "iodism», η οποία μπορεί να εκδηλώνονται με δερματικό εξάνθημα, συνάχι, πονοκέφαλος, ερεθισμός των βλεννογόνων, αδυναμία, αναιμία, απώλεια βάρους και τη γενική κατάθλιψη. Χρόνια εισπνοή, κατάποση ή επαφή με το δέρμα ενώσεις αργύρου μπορεί να προκαλέσει argyria χαρακτηρίζεται από το μπλε-γκρίζο αποχρωματισμό του μάτια, το δέρμα και τους βλεννογόνους.

3dsa είπε...

3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.
κυρίες – κύριοι,

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς σας για την εταιρεία μας (“3dsa”), που αναρτήσατε στο διαδίκτυο (σε blogs & σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης), και συγκεκριμένα αναφορικά με (δήθεν) συμμετοχή της εταιρείας μας σε ψεκασμούς στον αέρα, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αναφερόμενους αεροψεκασμούς – ούτε έχει τα τεχνικά μέσα και τις δυνατότητες να ενεργήσει σχετικές πτήσεις.
Συνεπώς, κάθε αναφορά και ισχυρισμός σας είναι αβάσιμος – γεγονός που γνωρίζετε πλέον με σαφήνεια & πρέπει να παύσετε άμεσα. Επίσης, σας καλούμε να ανακαλέσετε κάθε σχετική αναφορά για την εταιρεία μας, και να πράξετε κάθε απαραίτητη ενέργεια να ανακληθούν οι σχετικές αναφορές σας σε κάθε ιστότοπο κλπ., ή άλλως να υπάρξει η σχετική διάψευση.
Τέλος, σας δηλώνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και ειδικά για την αποζημίωσή μας, με την επισήμανση ότι η διασπορά ψευδών αναφορών στο διαδίκτυο υπάγεται στην έννοια του ποινικού αδικήματος της δυσφήμισης (συκοφαντικής ή απλής).

Το νομικό τμήμα

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει μία επίσκεψη στον χώρο απογείωσης των αεροσκαφών θα κάνει τη δουλειά.