Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

O AΓΕΣ ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ

Γράφει ένας αξκος
του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ
ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

http://www.onalert.gr/default
.

Κουτοπονηριές αυλοκολάκων,και αληθινα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ


Διαβάζω την επιστολή κάποιου αγανακτισμένου που αυθόρμητα προσπαθεί να ξορκίσει τα αμαρτήματα του ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.Τυχαίνει επίσης ,εκτός απο στρατιωτικός ,και ατυχώς απόφοιτος αυτού που απέμεινε απο την άλλοτε ΣΣΕ,να έχω και στενό μου συγγενικό πρόσωπο,στον δικαστικό κλάδο και να είμαι κοινωνός όσων συνέβησαν με την περιβόητη υπόθεση του εκβιασμού του στρατηγού απο τον απόστρατο.

Μου δίνεται ,μετά από τόσο καιρό ,η ευκαιρία να δω την μαγική εικόνα .
Επειδή ,εγώ είμαι πράγματι αγανακτισμένος και δεν έχω συνηθίσει να γράφω επιστολές τόνωσης του ηθικού και βελτίωσης της εικόνας όσων είναι στην εξουσία ,θα μου επιτρέψετε να παραθέσω αρκέτα κομμάτια του αγανακτισμένου,αλλα και να τονίσω οτι έιναι πολύ εύκολο να αγανακτείς υπέρ του ισχυρού,δύσκολο είναι να αγανακτείς υπέρ του δικαίου που πάντα στην εποχή μας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.
Παραθέτω λοιπον
λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένος και υπερασπιστής του ΑΓΕΣ

"Για ότι συμβαίνει στη χώρα αυτή φταίει ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τελεία και παύλα. Ο χειρότερος Αρχηγός ΓΕΣ που πέρασε ποτέ για τους εξής λόγους: Αν οι μισθοί των στρατιωτικών μειώνονται δεν είναι εξαιτίας των εκβιαστικών διαταγών του ΔΝΤ αλλά εξαιτίας του Αρχηγού ΓΕΣ που δεν τσακώθηκε με το Βενιζέλο που εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Έπρεπε να εναντιωθεί στον επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ ως καλός συνδικαλιστής διότι αυτός είναι κυρίως ο ρόλος του Α/ΓΕΣ δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η απαξίωση του ΑΓΕΣ,κ.αγανακτισμένε δεν ξεκινά απο το μισθολογικό,αλλά απο την εικόνα ενος αξκου ,να τρέχει πίσω απο έναν πολιτικό ,ύποπτο πλεον για τα πατριωτικά του φρονήματα ,ενώ ταυτόχρονα ,απόδεχεται μεθοδεύσεις που θιγουν το εθνικό φρόνημα του ελληνικού στρατού.

Οι στρατηγοί και κυρίως οι αρχηγοί και βέβαια εναντιωνονται όταν βλέπουν οτι κάτι βρωμά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ,και αυτο δίοτι οφείλουν πρωτα να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν ,και έπειτα να υπακούσουν σε πρώην αφισσοκολλητές.

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένοςκαι υπεραπσιστής του ΑΓΕΣ

Αν τα μερίσματα του ΜΤΣ απαλλοτριώνονται και εξαφανίζονται δεν φταίει η πολιτική που ακολούθησαν τόσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν επέβαλε την άποψή του στο Βενιζέλο περί χρηστής διαχείρισης των μερισμάτων. Φταίει διότι δεν υπέβαλε την παραίτηση του την οποία του ζητούν ορισμένοι απόστρατοι συνδικαλιστές κάθε ημέρα ενώ βέβαια οι ίδιοι είχαν ξεχάσει να παραιτηθούν όταν αντιμετώπιζαν τα ίδια και χειρότερα χάλια στις διοικητικές θέσεις που διαχειρίσθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής τους στρατιωτικής καριέρας.

Φυσικά δεν υπάρχει πιο εύθικτος στρατιωτικός από τον απόστρατο ή αλλιώς κανείς στρατιωτικός δεν υποβάλλει ταχύτερα την παραίτηση του από τον απόστρατο!
Αν ο μοσχοαναθρεμένος ναύτης (γιος βουλευτή) βάζει κρυφά τη Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο που υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν έβαλε παρατύπως μερικούς καταδρομείς στη θέση των ναυτών να φυλάν την πόρτα μήπως σκάσει μύτη η Τζούλια. Φυσικά ο Πτέραρχος Γιάγκος δεν θα είχε αντίρρηση να ρυθμίσει το ΓΕΣ τις υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ.
Αν πρέπει να εκπαιδευθούν οι στρατιώτες σε καταστολή ταραχών αμάχων σε εμπόλεμη ζώνη φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που αντιθέτως πρέπει να εκπαιδεύει την αερομεταφερόμενη ταξιαρχία αποκλειστικά και μόνο για μάχη με τακτικό στρατό αφού το ΝΑΤΟ πλέον στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κλπ πολεμάει με τακτικό στρατό (Ταλεμπάν, Αλ Καίντα, αντάρτες κλπ)

Ουδεμία σχέση εχουν οι μομφές των συναδέλφων στο πρόσωπο του ΑΓΕΣ με όλα αυτά.Φυσικά ,αγανακτισμένε μπορείς να ισχυριστείς και ότι επειδή χασαμε στην γιουροβιζιον,κάποιοι κατηγορούν τον ΑΓΕΣ,είναι μια πολύ καλή τακτική προπετάσματος καπνού,προκειμένου να προσθέσεις μερικούς πόντους υπέρ του εντολέα σου.Η μομφή στο πρόσωπο του ΑΓΕΣ σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την στάση που επέδειξε η θυγατέρα του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης ,σε κρατική εκπομπη,όπου και διοριστηκε με λεφτά του ελληνικού λαου,και έδωσε τα δικά της διαπιστευτήρια αλλά και του πατρός της ,ωςανθρωπου που ακολουθει πιστά την ανθελληνική κυβερνητική πολιτική,που οδήγησε προσφάτως στην δολοφονία,μια απο τις 100αδες ,του συμπολίτη μας, από τους ελληνοποιημένους της δεσποινίδος Φραγκου.Οπότε κύριε <<αγανακτισμένε>>κρατήστε τα βόλια σας ,διοτι δεν απευθυνεστε σε πρωτοετείς της ΣΣΕ,όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε.λεει ο ....δήθεναγανακτισμένοςκαι υπερασπιστής του ΑΓΕΣ


Αν η κόρη του Αρχηγού ΓΕΣ που γέμισε το βιογραφικό της πτυχία αναλάβει μια συνηθισμένη σύμβαση έργου δημοσιογράφου στο δημόσιο φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που σίγουρα μετέθεσε όλους τους γιους των παραγόντων της εκπομπής από την παραμεθόριο στα κέντρα διασκέδασης της Βουλιαγμένης. Πρέπει να μην βρει δουλειά η κόρη του Α/ΓΕΣ ούτε ο γιος του να σπουδάσει στο εξωτερικό (σίγουρα με μέσο), να πάνε στο ταμείο ανεργίας και αν είναι δυνατό να εξαφανισθούν από την Ελλάδα διότι ..είναι τα παιδιά του Αρχηγού ΓΕΣ. Εμπρός (μέχρι πρόσφατα) ανώνυμα ιστολόγια επιτεθείτε στο πιο ευαίσθητο σημείο του Στρατηγού Φράγκου τα παιδιά του εξ' άλλου καλύπτεστε από την ανωνυμία του διαδικτύου (που όπως καταλάβατε είναι μύθος)


Και ερχόμαστε στο ζουμί της όλης υποθέσεως.

Το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι ότι,η δις Φράγκου,έχει απλά ένα πτύχιο ιστορίας της τέχνης,το οποίο το περιφέρει στα βιογραφικά της ,λες και είναι πτυχίο νομικής ,η,ιατρικής ,η πυρηνικής φυσικής,και δεν θα μπω στην διαδικασία να ρωτήσω πόσοι αξιολογοι επιστήμονες έχουν μείνει αδιόρισυτοι,για να διορίζονται δεσποινίδες όπως η κυρία και να κάνουν την εθνομηδενιστική τους προπαγάνδα απο τον κρατικό διαυλο.
Ομως θα σας παραθέσω κομμάτι της εκπομπης της Ευτυχίας,με την εμετική αντεθνική προπαγάνδα υπέρ των εποίκων του ΙΣΛΑΜ,που μάλλον ο ΑΓΕΣ ,πίστευε ότι θα την εξαργυρώσει με προαγωγή του στην θέση του ΑΓΕΕΘΑ,στέλνοντας το μήνυμα δια στόματος της θυγατρός,ότι είναι προθυμος να υπηρετήσει το πολυπολιτισμικό ανθελληνικο ιδεολόγημα,ενάντια στον ελληνικο λαο που θα έπρεπε να προστατεύει.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE τις απόψεις που προβάλει η κόρη ενός ανώτατου έλληνα στρατιωτικού,με τα χρήματα φυσικά των ελληνων,απόψεις που οδήγησαν στην ανοχή και στην δολοφονία πολλών ελλήνων ,πλην του ΜΑΝΩΛΗ στην οδό Ηπείρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ

http://youtu.be/G8gmEsj_rUY

Και τώρα βγάλτε τα συμπεράσματα σας

ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ
προσοχή,ότι βλέπετε ,δεν το λέει μια οποιαδήποτε δημοσιογράφος,αλλα η κόρη του αρχηγού του ελληνικού στρατού,πράγμα πολύ σημαντικό για όσους δεν βρέθηκαν από σπόντα,η, καραμπόλα στην ΣΣΕ.

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένοςκαι υπερασπιστής του ΑΓΕΣ


Αν ο Α/ΓΕΣ πήρε διδακτορικό το πήρε σίγουρα «με μέσο» και όλα τα βιβλία του και οι δημοσιεύσεις του σίγουρα δεν είναι δικά του έργα, αυτό το ξέρουν καλά οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και ορισμένοι (φυσικά ελάχιστοι) απόστρατοι που φτύνουν τώρα εκεί που έγλειφαν (αφού ο Α/ΓΕΣ τελείωσε την καριέρα τους νωρίς-όπως έπρεπε δηλαδή). Δεν έχει σημασία αν όταν δίνει διάλεξη για τα στρατιωτικά θέματα όλοι κρέμονται από τα χείλη του (πανεπιστημιακοί και στρατιωτικοί). Δεν έχει σημασία αν ο καθηγητής Βενιζέλος υποκλίθηκε στις περγαμηνές του και τα προσόντα του δημόσια. Ο Αρχηγός ΓΕΣ φταίει για όλα - ακόμη και για τα προκλητικά ακαδημαϊκά του προσόντα.


Τώρα εδώ τι να πεί κανείς

Να τα βάλω με τον Τσαρουχοφόρο συναδελφό μου ,που έκανε τον υπηρέτη ?Ας είναι ,θα σταθώ μόνο στο ότι,δεν είναι και τόσο κολακευτικό να υποκλίνεται ο Βενιζέλος στα προσόντα σου,όταν και του ιδίου η θέση είναι προιόν της βιομηχανίας παραγωγής διδακτορικών,και υπαρχουν πολλοι συναδελφοί του που γνωρίζουν πως έγινε καθηγητής,αλλά και όταν μια εικόνα 1000 λέξεις.Επιπλέον καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ,ότι ηΣΣΕ,δεν έχει σαν στόχο να βγάζει διδάκτορες με αμφισβητούμενα προσόντα ,σε μία εποχή τέτοιας παρακμής που οδηγεί στην αμφισβήτηση κάθε τίτλου,ως τίτλου σκοπιμότητας και πλαστότητας,αλλα πολεμιστές,όπως ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ.
Αλήθεια αγανακτισμένε πότε ο ρήτορας,όποτε έχει το στόμα του άδειο απο τροφή ,εντολέας σου,είπε μια και μονη κουβέντα για τον αρχηγό της ΕΟΚΑ???Ποτέ .Ισως να μην τον γνωρίζει καν.Αντίθετα αμφισβήτησε και τον αγώνα του εμβληματος της σχολης του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.
ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένος και υπερασπιστής του ΑΓΕΣ


Αν απορρίφθηκαν από τις εκλογές καθηγητών Σχολής Ευελπίδων υποψήφιοι που είχαν το θράσος να μην υποβάλλουν ούτε ένα αντίγραφο της διδακτορικής τους διατριβής, ούτε καμία βεβαίωση προϋπηρεσίας, ούτε τα απαιτούμενα αντίγραφα πτυχίων και διδακτορικών τότε είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ που φταίει διότι έπρεπε να εκλέξει αυτούς τους ακατάλληλους και όχι διάσημους καθηγητές στρατιωτικών εφαρμογών που τελικά εκλέχθηκαν υπό την προεδρία του. Πληρώστε λοιπόν αργυρώνητους δημοσιογράφους να ρίξουν λάσπη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλο εμπλεκόμενο παρά μόνο τους εγκληματίες, προδότες και κατασκόπους που μισούν και συκοφαντούν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, το καμάρι και καύχημα του Στρατού Ξηράς.


ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ έχουμε την υπογραφή του αγανακτισμένου μας.

Κύριε αγανακτισμένε η ΣΣΕ,είναι μεγάλη όσον αφορά την ιστορία της,μικρή όμως όσον αφορα τον κόσμο της,ΠΟΛΙΤΕΣ και στρατιωτικοί,γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας,και θα έπρεπε να αισχύνεσθε,διότι επιστήμη ανευ αρετής ,αγυρτεία εστί,ενημερώστε τόσο τον εντολέα σας,όσο και τον πανμέγιστο φωστήρα των πανεπιστημίων υπουργό σας για την ουσία του ρητού.Γεννάται βέβαια το ερώτημα,εάν δεν ησασταν υποστηρικτής τέτοιων ασχημοτήτων,θα είχατε διοριστεί?ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ

Και κάτι ακόμα,έγω παρά το γεγονός ότι είμαι αξκός των όπλων,γρ'αφω ανώνυμα,και αυτό διοτι όταν ο εχθρός πυροβολεί,έχω μάθει να καλύπτομαι,δεν επιθυμώ να πεθάνω,αλλα να πολεμήσω και να νικήσω.Όμως στο δικαστήριο το οποίο έγινε για την υπόθεση φράγκου,μαρτυρας εναντίον των ασχημοτήτων του συστήματος,μαθαίνω ,ότι ήταν εν ενεργεια αξκος του Π.Ν.

Αυτό θέλει μεγάλο θάρρος ,μεγάλο κουράγιο και πολύ πίστη ,οτι υπερασπιζόμενος την αλήθεια δεν πρεπει να φοβάσαι να τα βαζεις και με τους υποτιθέμενους ισχυρους,γεγονός που όλοι οι εν ενεργεία το γνωρίζουμε και πιθανόν να δείτε πολλούς απο εμάς να τον μιμηθούμε.

Θα τελείωσω με μιαν αναφορά στην κυρά των Μαρασίων

και εδώ ο αρχηγός μας ,με αγαρμπο τρόπο ,κάνει τα πάντα για να κακοχαρακτηριστεί.
Όταν κανουμε κάτι καλό,το κάνουμε ταπεινά και σιωπηλα,δεν το εκμεταλλευόμαστε επικοινωνιακα,το ίδιο έκανε με την θυγατέρα του,τώρα το ίδιο φοβούμαι ότι επιχειρει να κανει με την γενναία αυτή ελληνίδα,η οποία είναι τυχερη που πεθαίνει τωρα,αποφεύγοντας ,έναν πιθανό βίαιο θάνατο από τα χέρια των εισβολέων της ΑΣΙΑΣ ,των οποίων την ελληνικότηταυμνε'ι η Ευτυχία Φραγκου.
Κλείνοντας θα ήθελα να κλείσω ευχάριστα......κοιτώντας τον τιτλο του άρθρου που παρομοιάζει τον ΑΓΕΣ με ΑΠΑΤΣΙ,ως απάτσι,μονο ένα όνομα θα φανταζόμουν να του ταιριάζει, αυτο του ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ.

Με ανησυχία για όσα βλέπω ακούω και διαβάζω


Ενας αξκος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ksipnistere

24 σχόλια:

Αλέξανδρος Λιόλιος είπε...

Δεν κατάλαβα... το σχόλιο ειναι υπέρ ή κατά του Α/ΓΕΣ;;;; Μάλλον εχω ξεκουτιάνει....λαμιλ

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Το "μάλλον" δεν ήταν απαραίτητο.

HR

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ?
Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΘΥΓΑΤΡΟΣ.
ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΑΚΛΑ,ΠΟΥ ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ,ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ,ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ
1.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ,ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΡΙΝΕΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
2.Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ?ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ,Η, ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες,στειλτε παντου το βιντεακι της δεσπονιδος,θα ελεγα να το στειλετε και στον στοκο ,που μαλλον εδω και αρκετους μηνες κανει πως δεν καταλαβε τι τρεχει .Μπορει τα παιδια να μην το εχουν δει και να τους εχουμε παρεξηγησει.

αντε γεια ,φευγω για ΘΗΣΕΙΟ μερια.
ντυθηκα και αναρχοαπλυτος,εχω να κανω μπανιο απο χθες,δεν ξερω αν μετραει??

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ Ο Α/ΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ......ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ.ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Σ.Σ.Ε. ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Ο ΑΓΕΣΜΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ.
Ο ΑΞΚΟΣ ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

re ανωνυμε καραγκιοζακο,αυτο καταλαβες τωρα?οτι θελουμε να το παιζει συνδικαλιστης ο φραγκος???
ντιπ για ντιπ εισαι?
δεν καταλαβες οτι ο ευελπις ενοχληθηκε απο την λαθροπροπαγανδα της επιφανους ιστορικου της τεχνης?
δεν καταλαβες οτι η εικονα και μονο ειναι ενοχλητικη?
δεν ειδες το βιντεο?

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο βίντεο, νομίζω δεύτερο της σειράς, όντως ήταν εκνευριστικό με την λαθροπροπαγάνδα. Εντελώς απαράδεκτο, θα έλεγα.

Όμως, τα άλλα 12 της σειράς (13 επεισόδια ήταν) δεν είχαν σχέση με τους λαθρομετανάστες.

Αυτά, για να μην μένουν εσφαλμένες εντυπώσεις και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορά είδα το βιντεο.
Ειναι ολα τα λεφτα.
Καλα ,δεν ντρεπονται λιγο?

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ??? ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ?

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

21 Μαΐου 2011 6:50 μ.μ.

ΕΣΥ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΜΠΟΤΡΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΓΝΩΣΤΕ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΚΥΠ (8ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

22 Μαΐου 2011 12:19 μ.μ.

ΓΝΩΣΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΣΤΟΚΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ

Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΜΠΟΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

22 Μαΐου 2011 10:52 π.μ.

ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ IMAGE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ. ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Α/YESMAN

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

22 Μαΐου 2011 12:19 μ.μ.

ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ Χ.Α; ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΣΤΟΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολεισαι με τον στοκο
δουλεια του ειναι να χτυπα τους πατριωτες και να εκμεταλλυεται το ποιμνιο,για σενα διαδιδει οτι εισαι ευπ,τωρα ψαχνει να βρει τι συνεβη στα Χανια
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΑΝΘΥΠΟΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Ασε που κυκλοφορησε οτι νοσηλευτηκε προσφατα στο Δαφνι κατω απο την εποπτεια γνωστου ψυχιατρου.
ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Σήψη και παρακμή.Ο πατριωτισμός ζει στις ψυχές ελάχιστων αξκών.Απογοήτευση.Πότε θα φθάσουν μερικοί στα όρια?Γνώμη μου μάλλον ποτέ διότι δεν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς,να δημιουργηθεί δηλαδή ένα σύνολο,θεμελιωμένο με αρετές και ιδανικά..Στρατιωτικοί υπάρχουν αρκετοί,ΑΞΚΟΙ με αίσθημα ευθύνης ελάχιστοι.. .νομίζω αυτό αρκεί.Ελλάδα μου καληνύχτα.

ΑΝΘΛΓΟΣ Σ.Ξ.

Ανώνυμος είπε...

O Συναδελφος εχειδικιο ,οχι ομως οσον αφορα την απελπισια του,ας φροντησει να κανει αυτο που πρεπει ,πρωτα απο ολα επικοινωνοντας με τους συμμαθητες του και συναδελφους του,και επειτα ασκωντας κριτικη στις ανθελληνικες επιλογες αλλα και στην δειλια των συγχρονων στρατιωτικων,που δεν ειναι αξιοι ουτε τα κορδονια απο τα παππουτσια του Πλαστηρα και του ζορμπα να πιασουν( κουλη ρωτα τον τσαρουχοπουλο που εκτελει χρεη γραμματεως να σου ποιοι ηταν,διοτι ειναι γνωστο,ποσο μορφωμενος εισαι).Και κατι ακομα......η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα,σαν την χοντρη κυρια του θησαυρου ειναι.....επρεπε να επιβαλλεται η γυμνοτης ,οπως στην ΣΠΑΡΤΗ......και καταλαβαινουμε ολοι το γιατι

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΣΤΡΑΤΟ, ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΜΕ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΤΛ).
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟΣΕΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

νοικιαζουμε τσαμπα σε αφχανους 2-3 σπιτια διπλα στην κορη του αρχηγου της καρεκλας και σε λιγο θα φοραει ασπρη κουκουλιτσα
κουν κλουξ κλαν

δυκαλιων

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....ΝΑ ΔΩ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΛΑΘΡΟΜΗΝΥΣΗ.
ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

"...μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστιν η
πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον..."

το θεμα λοιπον κυριοι ενστολοι ειναι οτι εσεις φταιτε που αφησατε αυτη την χωρα να βουλιαξει....αφηνωντας τους αθλιους πολιτικαντηδες να κανουν οτι θελουν επι τοσα ετη...αυτο λεει ο λαος...ακομα και σημερα δεν ειναι αργα να τους μαζεψετε στο ..γουδι και ας σας πουνε οτι θελουν οι εθνοπροδοτες..οι αξιωματικοι του τελευταιου κινηματος δικαιωθηκαν ..εσεις τι θα πειτε στην ιστορια οταν σας αποδοσει τις ευθηνες σας ????πως θα παμε αραγε στο πολεικο μετωπο με αλλοδαπους μουσουμανους νομιμους και παρανομους στη πλατη μας??? για αυτο εστω και τωρα κατεβαστε τα αρματα ....πριν μας διαμελισει ο σιωνισμος... ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΧΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχναται και τους εφεδρους αξιωματικους!οταν χρειαστει θα κανουνε τη δουλεια τους!!

Ανώνυμος είπε...

Να όμως που ο Φραγκούλης αποδεικνύεται ο καλύτερος ΥΠΕΘΑ που είχαμε μετά την μεταπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.