Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ HACKER ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΤYΛ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ Η INDYMEDIA? ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. PS:ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ.LOST-13

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και άλλη λύση. Ν' αρχίσουμε να τους "καθαρίζουμε".

Ανώνυμος είπε...

να τους καθαρισουμε? ποτε? αυτοι μας εχουν καθαριση ηδη δεν προλαβαινουμε πλεον

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 12 Μαίου 2011
Κύριοι,
Ανεξάρτητα με τις απόψεις της χαρίεσας δεσποινίδας, θα ήθελα να της θυμίσω ότι η Ελλάδα δεν υπέκυψε στις ορδές του τουρκο - αιγυπτιακού στρατού του Ιμπραήμ
Πασά, τα απολίτιστα αυτά στίφη ήταν ένοπλα, και αποβιβάσθηκαν στην Πελοπόννησο ως "συντεταγμένος" στρατός, υπό την καθοδήγηση "Τούρκων αξιωματικών", - (ποίος είναι ή ήταν τότε Τούρκος χρειάζεται ιστορική και ανθρωπολογική ανάλυση), - λοιπών βορειοαφρικανών - μουσουλάνων στη συντριπτική πλειοψηφία το θρήσκευμα και φυσικά ευρωπάιων "συμβούλων".
Το άχρηστο αυτό συνοθύλευμα τελικά, όχι μόνο δεν πέτυχε τον αντικειμενικό του σκοπό, αλλά κατατροπώθηκε, αφού φυσικά προέβη σε κάθε μορφής απάνθρωπες πράξεις.
Σήμερα οι τριτοκοσμικοί απόγονοι των τουρκο - αιγυπτίων "στρατιωτών"
του Ιμπραήμ, που μας έχουν έλθει, μεταξύ άλλων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, φορείς, δυστυχώς, εκτός ολίγων εξαιρέσεων μορφωμένων και πολιτισμένων ατόμων, των ίδιων πολιτισμικών αξιών με τους προγόνους τους, δεν είναι "συντεταγμένος στρατός" κατοχής,
αλλά επαίτες της γεναιοδωρίας μας, αν θέλουμε τους ελεούμε, αν δεν θέλουμε τους επιστρέφουμε στις χώρες καταγωγής τους, αυτό φυσικά πάντα εξαρτάται από το ήθος και τη συμπεριφορά τους.
Απέναντί τους δεν έχουμε ουδεμία υποχρέωση, εκτός ελαχίστων που όντως είναι διαπιστωμένα - πολιτικοί πρόσφυγες - άτομα που όντως κινδυνεύουν αφού ανέπτυξαν πολιτική δράση μη αρεστή στα καθεστώτα των χωρών τους, αλλ΄ αυτοί συνήθως δεν έρχονται με σαπιοκάραβα, είναι γνωστοί στους "ανθρωπιστές" και στους "πολιτικοποιημένους" και στους λοιπούς "πολιτικά δρώντες (ακτιβιστές)" και οι πολιτικοί αυτοί πρόσφυγες συνήθως ταξιδεύουν άνετα, προκειμένου να φυλαχθούν για μελλοντική δράση - εδώ μας έρχονται άτομα που για πολλούς λόγους ασφυκτιούν στις χώρες καταγωγής τους, για αυτό όμως δεν ευθυνόμαστε εμείς, ας μείνουν στις χώρες τους να αγωνιστούν για την ανόρθωσή τους.
Ο μύθος της ευθύνης της χώρας μας, λόγω της συμμετοχής της, έκον - άκον στις περίφημες "ευρω - ατλαντικές" δομές πρέπει να σταματήσει. Δεν έχουμε, επί του παρόντος, άλλες επιλογές, είμεστε, μεταξύ άλλων, ακριβώς επάνω στη γραμμή σύγκρουσης Ρωσίας - αγγλοσαξώνων (θεωρία ΜάκΚιντερ).
Υποχρέωση ως κοινωνία έχουμε μόνο απέναντι στους νόμιμα μετακληθέντες αλλοδαπούς για εργασία.
Οι υπόλοιποι αλλοδαποί που έχουν εισέλθει και διαβιούν παράνομα, οι λαθρομετανάστες δηλαδή, πρέπει να απελαθούν, μπορούμε και έχουμε τη δύναμη και τα κάθε είδους μέσα να το πράξουμε.
Οι πολίτικές προσκομματικές αγκυλώσεις δεν πείθουν, τουναντίον εγείρουν υποψίες για υστεροβουλία,
πτώση ημερομησθίων, χρήση της ασυνειδητοποίητης μάζας των κοινωνικά υστερούντων για πολιτικούς σκοπούς (ψήφος "μεταναστών") κλπ.
Και φυσικά δεν πρέπει να συγκρίνεται η πειθαρχημένη και μετά από αυστηρούς ελεγχους μετανάστευση των Ελλήνων σε τρίτες χώρες και οι ελάχιστες περιπτώσεις λαθρομετανάστευσης Ελλήνων, ειδικά κατά τη διάρκεια του "εθνικού διαχασμού της "μικρασιατικής καταστροφής" συμπεριλαμβανομένης, με τη λαθρομετανάστευση τριτοκοσμικών στην Ελλάδα.
Εδώ το Κράτος είναι Ελληνικό και το πρώτο, τελευταίο και κύριο λόγο τον έχει ο Έλλην πολίτης, με σειρά προτεραιότητας, καθαρός Έλληνας με προγόνους που αντιστάθηκαν στην τουρκοποίηση και γενικά στον φυλετικό και πολιτιστικό εκμαυλισμό, που αντιστάθηκαν στα όπια απολίτιστα στίφη (π.χ. τουρο - αιγυπτιακός στρατός του Ιμπραήμ, κομιτατζήδες στη Μακεδονία και στις μετέπειτα σλαυομακεδονικές παραφυάδες τους, στρατούς κατοχής
κλπ, και στη συνέχεια τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και οι πολιτογραφημένοι αλλοδαποί.
Δεν μπορεί να βαρύνει το ίδιο ο επιζήσας αλεξιπτωτιστής ή μαχητής της ΕΛΔΥΚ, ως Έλλην πολίτης, με τον ελληνοποιημένο, αμφιβόλου ελληνικής καταγωγής και συνείδησης "ομογενή" ή αλλογενή αλλοδαπό, είναι νομίζω αυτονόητο.
Όσο λοιπόν υπάρχουν Έλληνες, απόγονοι των ανθρώπων που μας παρέδωσαν ελέυθερη τη χώρα αυτή,
κανείς να μην ελπίζει σε άλωσή της,
αλλά και να μην απεργάζεται ύποπτες μηχανές.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου σωστα μιλας αλλα τοτε ηταν αμπολεμη κατασταση.
Και τωρα η κατασταση ειναι εμπολεμη αλλα χωρις πολεμο.
Μας πολεμανε ολοι και πρωτιστως οι ιδιοι μας οι αρχηγοι.
Ο θεος να τους κανει δλδ.

Ανώνυμος είπε...

Κουραζεται η Κ@ριολ@ να ασχολειται με φιλελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η παλιογύφτισα και οι συνοδοιπόροι της θα έχουν την τύχη που τους αξίζει όταν η Ελλάδα θα κυβερνηθεί από Έλληνες !

Beads & Crafts είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Αυτή η παλιογύφτισα και οι συνοδοιπόροι της θα έχουν την τύχη που τους αξίζει όταν η Ελλάδα θα κυβερνηθεί από Έλληνες !
13 Μαΐου 2011 10:53 μ.μ."

Συμφωνώ απόλυτα. Και αυτή η στιγμή θα 'ρθει πολύ σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ τα λογια πανε στον αερα..Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Άν η κυρία ΑΛ Σάλεχ τρέφει τόσο αρνητικά συναισθήματα για το λαό απ'του οποίου τους φόρους τρώει,γιατί δεν πάει κάπου αλλού?Κάπου πιο φιλελεύθερα ,βρε αδερφέ.Αν την έχω δει καλά σε κάποιο περιοδικό όπου πόζαρε όλο νάζι πριν κάτι χρονια,είναι και δυο μέτρα γυναικάρα.Της τα κάνω εγώ τα εισιτήρια για Συρία/Ντουμπάι/Ιορδανία ή όπου αλλού τραβάει η ψυχούλα της,να κάνει καμιά καλή γνωριμία με τους ντόπιους που τόσο αγαπάει.Τι λέτε?Δεν είμαι ένα εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άτομο?Στο δικότης-ανοιχτόμυαλο- επίπεδο.Σωστά?

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 18/05 1:59, νά βάλω καί εγώ λίγα χρήματα νά πάει πιό γρήγορα; αμάν καί πότε νά μπεί Έλληνας στήν Ελληνική Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ DNA,"ΣΥΡΙΑ" ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΩΝ..Η ΧΑΖΑΡΟΙΟΥΔΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ είπε...

Η συγκεκριμένη "κυρία", δεν έχει τίποτα "κλειδωμένο" στη σελίδα της στο facebook. Πηγαίνετε στον "τοίχο" της από εδώ: http://www.facebook.com/afroditealsalech?sk=wall και ας αφήσουμε ομαδικώς μερικά φωνήεντα... τόσο στην ίδια όσο και στους 5.000 φίλους της....

S O L είπε...

Kala re paidia i kyria exewi sxedon 5000 friends, oloi Ellines einai?? E ti na sas po 5000 atoma kai kaneis den eipe mia kouventa gia to sxolio tis ELEOS

Zouela Panta είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Afrodite Al Salech....Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ-ΓΛΑΣΤΡΑ-REΑL-ΑΚΙ!!!
http://fastpress.blogspot.com/2009/11/al-salech.html
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ !

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο Ιωάννη Στασινό.

Κονίσαλος

Λεπίδι στα καθάρματα είπε...

Φταίμε όμως κι εμείς που δεν της κάναμε τα βίτσια...τι ζόρι θα τράβαγε άμα την ταΐζαμε μερικέ ψω/λιές από πάνω κι από κάτω,ελληνικής προέλευσης; αφού έτσι είναι μαθημένη. Αρκετά ασχολήσθε με μια μαλα/κισμένη.
Σημείωση:Βρόμισα το στόμα μου με το να εκφράζομαι χυδαία για αράπικα αποβράσματα

Ανώνυμος είπε...

Βικιπαίδεια
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_%28%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF%29
Τρολ (Διαδίκτυο)
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

Η Αφροδίτη χρησιμοποιεί τη λέξη “τρολαρισμα”
λέει “ή είναι τρολάρισμα ή περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα” και τον ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ λέγοντας “Καλό θα ήταν αυτό για την ανθρωπότητα”.

Μετά και τις δύο αναρτήσεις για τον Καζάκη που διάβασα θα χάσω πάσα ιδέα για το blog.
ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

27 Δεκεμβρίου 2011 10:56 μ.μ.

Θα απαντήσουμε ΜΟΝΟ στην ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ...ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ...όσο για τα υπόλοιπα έχουμε απαντήσει με πλήθος αναρτήσεων...μπορείς να googlαρεις και να τα βρεις...κάποιες από αυτές βρίσκονται μονίμως στα πλαϊνά του ιστολογίου μας...

όσο για τον καζάκη έχουμε φρέσκο πράγμα....

ΚΑΖΑΚΗ ΟΣΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ - ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/12/blog-post_7206.html

Φιλικά

HR

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι οπαδός του Καζάκη, δεν ανήκω στο ΕΠΑΜ, δεν είμαι φίλος της Αφροδίτης (ή Άφρας). Αυτό που κοιτάζω είναι αν αυτά που γράφεις στέκουν ή όχι. Σε αυτά που γράφω για αυτή την ανάρτηση δεν απαντάς.
Για να δώ το video για τον Καζάκη πρέπει να με διαβεβαιώσεις πως εμφανίζεται και σχολιάζει ο πατριώτης Μπουμπούκος. Για να ξαναδιαβάσω ανάρτηση για την Αφροδίτη (ή Άφρα) πρέπει να έχεις και τη φωτογραφία με τους μαύρους που κοιτάνε σαν ξελιγωμένοι τα βυζιά της.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Σου είπαμε να googlaρεις γιατί μετράμε πάνω 4μισι χρόνια δημοσιεύσεων και δεν θα στα δώσουμε όλα στο πιάτο. Έχουμε κάνει πλήθος αναρτήσεων. Βασικά έπρεπε να κοιτάξεις στα πλαϊνά του ιστολογίου μας και θα την έβλεπες την "ξελιγωμένη" φωτο. Τελευταία φορά σου κάνουμε τη χάρη γιατί χρόνο για χάσιμο δεν έχουμε.

η φωτο της σύριας πρακτορισας εδώ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_9384.html

τα υπόλοιπα τα απανταμε σε αναρτησεις μας...τον τρόπο στον ειπαμε...

HR

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Το βίντεο με τον μπουμπουκο και τα σχολια του το κοψαμε αφησαμε μονο τα λόγια του καζακη που μας ενδιαφερουν. Το αν θα το δεις η οχι δεν μας αφορα.

HR

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δεν θα το δω. Αυτά τα video είναι φτιαγμένα από βλάκες και απευθύνονται σε βλάκες. Το τρωτό σημείο του Καζάκη είναι αλλού.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kalispera se olous.
opios diavasei to mnm an thelei na kraksei as to kanei katefthian sto profil afton ton axriston.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ,η γκομενα πεταξε παραγαδι ,και ως γνωστο <> , 5000 τρεχουν απο πισω της..........ντροπη ρε ελληνες , μονο ατη εχει ΝΙΝΙ ?