Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!Αξιότιμο Hellenic Revenge σας αποστέλω άλλη μια εμπειρία μου.

Άλλο ένα απίστευτο συνέβη στο "ιστορικό κέντρο της Αθήνας" που δε ξέρω πώς να σας το χαρακτηρίσω! Μεσημέρι όπως κατέβαινα τη Σοφοκλέους στη διασταύρωση με τη Γερανίου Τρίτη 17 Μαιου με πλησιάζει ένας αλλοδαπός με αμφίεση σαν τον Μπιν Λάντεν με φουστάνι μούσια και αυτο το μαντήλι που φοράνε στο κεφάλι τους και μου δείχνει ένα χαρτί το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες και μου τα διάβαζε στα Ελληνικά οτί ο Αλλάχ είναι μεγάλος, ο Αλλάχ είναι φιλεύσπλαχνος , ο Αλλάχ συγχωρεί και οτι είναι ο Θεός και τέτοια πρωτάκουστα για μένα.Του απαντάω Ιησούς ρε! Μου απαντάει Όχι! Ιησούς μουσουλμάνος προφήτης.Απ τα λίγα που ξερα και γω και επειδή φοβόμουν το μέρος για να φύγω του λέω είναι παράνομο αυτο που κάνεις γιατί είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και οτι το κοράνι μας θεωρεί εχθρούς. Αυτος συνέχισε το βιολί του και του ζήτησα να μου δώσει κάποια απ αυτα τα χαρτιά μου τα δωσε άφοβα όπως και το όνομα του Μοχάμεντ Μασούντ και αυτό γιατί όπως θα δείτε στη φωτογραφία τον χαιρετάνε όλοι στον δρόμο που μόνο αραβικές επιγραφές βλέπεις σαν να ταν ο αδερφός τους! Είχαμε τους ιεχωβάδες τώρα έχουμε και δαύτους. Τα συναισθήματα πολλά που ένιωσα δύσκολα χαρακτηρίζονται. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια !

Αναγνώστης

18 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 28 Μαίου 2011
Κύριοι,
Η όποια προπαγάνδα, προσηλιτισμός κλπ. αντιμετωπίζεται με γνώση των θέσεων και της καταγωγής των όσων προπαγανδίζονται,(βλ. προγενέστερες αναρτήσεις μου για το ισλάμ).
Προέχει η ενημέρωση και η απομυθοποίηση, η άγνοια γεννά συσκότιση και φοβίες, ενώ η γνώση είναι δύναμη.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ακόμα στήν αρχή. Ό ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΌΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Τά είχε γράψει σέ προφητικό άρθρο τό 2001 [21 Σεπτεμβρίου] στόν ''ορθοδοδοξο τύπο'' ό μακαριστός αγιορείτης γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης. Μέ τίτλο ''μελαγχολικαί ενοράσει''. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ HELLENIC REVENGE ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ. Νομίζω ότι τό είχε ξαναναρτήσει παλιότερα [ πρώτο τό είχε δημοσιεύσει τό olympia gr. ΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O προσυλιτισμος στην Ελλαδα είναιαντισυνταγματικός και τιμωρείτε απο το νόμο.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ είμαι αγνωστικιστής και αρχαιοελληνιστής αλλά απο το ισλάμ προτιμώ το Χριστιανισμό.. Δυστυχως αν δεν αντιμετωπισθεί εγκαίρως αυτή η κατάστασις κάποτε θα συνειδητοποιησουμε την ματαιότητα της επανάστασης του 1821, για αυτο έξω ολοι οι μουσουλμανοι λαθρομετανάστες τώρα! ο ταλιμπάν αυτός να συλληφθεί και να απελαθει βασει του νόμου! ούστ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέμε στους λαθρομετανάστες; Ότι και στους πολιτικούς: Ούστ!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2011
Κύριοι,
Χωρίς να διαφωνώ με τους αναγνώστες σας που ανήρτησαν τις απόψεις τους σχετικά, επιτρέψτε μου να σας ζητήσω να επαναρτήσετε την ήδη αναρτηθείσα άποψή μου.
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι η καλλίτερη αντιμετώπιση της όποιας προπαγάνδας είναι η επαρκής ενημέρωση επί του προπαγανδιζόμενου "προϊόντος", και φυσικά η αντιμετώπιση του προπαγανδιαστή με τη διαλογική συζήτηση, όπου απομυθωποιόντας το προπαγανδιζόμενο "προϊόν", όχι μόνο απογυμνώνεται ο προπαγανδιστής από επιχειρήματα, αφοπλίζεται ιδεολογικά, αλλά και αμφιβάλει πλέον γι αυτό που προπαγανδίζει.
Τα εδάφια στο Κοράνι που αναφέρονται σε θέματα οικογενειακού δικαίου παρομοιάζουν με τα θεσπισθέντα στο αρχαίο αθηναϊκό οικογενειακό δίκαιο, βλ. το ίδιο το Κοράνι και MacDowell, Douglas M. Το δίκαιο στην Αθήνα των κλασικών χρόνων / Ντάγκλας Μ. Μακντάουελ · μετάφραση Γιώργου Μαθιουδάκη. - 4η έκδ. - Αθήνα : Παπαδήμας Δημ. Ν., 2003. - 432σ. : εικ. · 21x14εκ. και Μεθόδιου Φούγια, Μητροπολίτη Πισιδίας. Το ελληνικό υπόβαθρο του ισλαμισμού / . - Αθήνα : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη, 1994. - 267σ. · 21x14εκ. - (Θρησκεία). , αποστομώνει πολλούς προπαγανδίζοντες.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ιωάννης Στασινός είπε...
Αθήνα, 25 Μαίου 2011
Κύριοι,
Σε συνέχεια χθεσινής μου ανάρτησης, συνιστώ να μελετήσετε ως εισαγωγή
το Acta Orientalia Academiae Scientiarum Hung. Volume 52 (3–4), 243–276 (1999)
ORIGINS OF ISLAM: POLITICAL-ANTHROPOLOGICAL
AND ENVIRONMENTAL CONTEXT
ANDREY KOROTAYEV, VLADIMIR KLIMENKO, AND DMITRY PROUSSAKOV
(MOSCOW), και από την ελληνική βιβλιογραφία τα περί ισλαμικής θρησκείας, ισλαμικής κοινωνίας και αραβική ιστορία και φιλοσοφία, όπως και το Κοράνι και τις κριτικές και αναλύσεις πάνω σε αυτό, όπως και του «ισλαμισμού» και της πολιτικής εκμετάλλευσης από αυταρχικές τοπικές ελίτ και της χειραγώγησης του. (για εντοπισμό βιβλιογραφίας βλ. www.biblionet.gr).
Η διαχείριση της όποιας πιθανής κρίσης μπορεί να προκύψει λόγω παρουσίας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μουσουλμάνων, λαθρομεταναστών και μη, στη χώρα μας απαιτεί επαρκή ενημέρωση και παιδεία.
Μη γίνεται σύγχυση μεταξύ λόγιου Ισλάμ, που συνέβαλε στη διάδοση της ελληνικής παιδείας στη «δύση» και του αποδεδειγμένα δυτικοχρηματοδοτούμενου και αποτυχημένου ισλαμισμού (ακραίων πολιτικών εκδηλώσεων), του Άραβα πολίτη ή υπήκοου των μετριοπαθών αραβικών χωρών της Μεσογείου, εργαζόμενου οικογενειάρχη στην πλειονότητα, και των λαθρομεταναστών από το ταλιμπανιστάν, τις διαλυμένες και κατατυρανούμενες κοινωνίες της Αφρικής και της υπόλοιπης Ασίας, αδικούμε τους πρώτους.
Η γνώση είναι δύναμη, ενώ η άγνοια συσκότιση.


Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

25 Μαΐου 2011 1:35 μ.μ.
Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες να είστε έτοιμοι για να σκάει και εδώ καμιά βόμβα στο όνομα του Αλλάχ τους! Θα χαθούν γυναικόπαιδα επειδή ένας μουσουλμάνος θέλει να αυτοκτονήσει για τη θρησκεία του! Έξω απ την χώρα μας αυτά! όχι μουσουλμάνοι στις Ένοπλες Δυνάμεις!Όχι στη τρομοκρατία! Έλευθερία ή Θάνατος! Η πίστη είναι αυτή που μας ενώνει!
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

Ανώνυμος είπε...

Στην εκδήλωση για την γλύπτρια Ναταλία Μελά που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εθνικών Μελετών «Ιών Δραγούμης» στην Παλαιά Βουλή, εμφανίστηκε ο εν λόγω μουσουλμάνος εντός της ιστορικής αίθουσας... Εφαγε το ξύλο της αρκούδας από το έκπληκτο πλήθος των Εθνικιστών που παρευρίσκοντο στην εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

suxainomai tous mousoulmanous kai thn thriskeia tous...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι αγνωστικιστης και αρχαιοελληνιστης?αυτο δεν ειναι ολοι αθεοι?αθεοι αθεοι αλλα λατρευουμε τα ειδωλα.χητω ο καλοπουλος ο μεγαλος εβραιος απομυθοποιητης,

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν σχεδίου η έλευση μουσουλμανικού πληθυσμού έχει μοναδικό σκοπό να δώσει πάτημα στους γείτονες Τούρκους, να προσέλθουν και να καταλάβουν πατρώα εδάφη, με πρόσχημα την υπεράσπιση του μουσουλμανικού πληθυσμού. Όπως έκαναν και στην Κύπρο με αποτέλεσμα την διχοτόμηση της.

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν σχεδίου η έλευση μουσουλμανικού πληθυσμού έχει μοναδικό σκοπό να δώσει πάτημα στους γείτονες Τούρκους, να προσέλθουν και να καταλάβουν πατρώα εδάφη, με πρόσχημα την υπεράσπιση του μουσουλμανικού πληθυσμού. Όπως έκαναν και στην Κύπρο με αποτέλεσμα την διχοτόμηση της.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λίγο άσχετο τώρα αλλά άμα μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος.
Άκουσα χθες δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι, ότι ξόδεψε η Ελλάδα τεράστιο χρηματικό ποσό σε μεταφραστές και ψυχολόγους για τους αλλοδαπούς στο κτίριο της Υπατείας.Πάμε καλά?

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φταιμε που τους νοικιαζουμε σπιτια και τους παιρνουμε στις δουλειες μας ! Αν δεν ειχαν τιποτα απο αυτα,θα φευγανε ολοι ! Μην τους δινετε δουλεια ! Οι Ελληνες καθονται και αυτοι δουλευουν !! Ολα τα λεφτα βγαινουν εξω απο την Ελλαδα !!

Ανώνυμος είπε...

να πανε απο εκει που ηρθαν μαζι με τα κουμουνια που τους προωθουν και θελουν να καταστρεψουν την Ελλαδα με την συνεργασια ολων των αλλων κομματων μεσα στην βουλη.Ξυπνηστε Ελληνες να διωξουμε τον κοκκινο ζυγο και τα αλλα κομματα που προωθουν τους μουσουλμανους και ολους τους παρανομους για να μας εξουθενωσουν. Ουστ στους προδωτες της πατριδας

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ του είπες Ιησούς κ το πέτυχες...Καλά σου απάντησε όμως...Στο Ισλάμ ο Θεός σου είναι προφήτης τους...Εβραϊσμός , Χριστιανισμός , Ισλαμισμός...μια απ΄τα ίδια...Ιησούς ρε λέει...Γέλασα...

steelman είπε...

Αν δεν βρεθεί ένας πολιτικός με α@@@@@α να τους διώξει εκτός Ελλάδας,γιατί αυτοί που έχουμε τους έφεραν βάσει σχεδίου, θα αποτελέσουν πολύ σύντομα το τέλος και τον επίλογο για τον Ελληνισμό. Το πώς θα χρησιμοποιηθούν, το ξέρουν καλά αυτοί οι προδότες που μας τους έφεραν και οι άλλοι προδότες που τους υποστηρίζουν. Δεν μας ενδιαφέρει σαν έλληνες, παρά μονάχα τούτο. Να φύγουν όλοι οι προδότες απο τη χώρα πριν στηθούν τα ικριώματα στις πλατείες κι εμείς θα βρούμε μετά τρόπο να απαλαχτούμε από τα μιάσματα που γέμισαν τις γειτονιές και τις αυλές μας.
Ο κ. Στασινός έχει δίκιο, αλλά ανεφάρμοστο στην πράξη.Οι Έλληνες πολίτες των Αθηναικών δρόμων, πρέπει να έχουν τη δική του γνώση για να τα βγάλουν πέρα. Ποιός θα τους τη δώσει? Πότε και σε πόσους? Άλλωστε, ο προσηλιτισμός τους απευθύνεται στο μέσο Έλληνα και μή και όχι στον γνώστη όπως ο κ. Στασινός. Διάλογο κάνεις άλλωστε με κάποιον που μιλάτε κοινή πολιτισμική γλώσσα και οχι με φανατισμένους τριτοκοσμικούς ταλιμπάν.

veinsaw είπε...

ΦΙΛΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ "ΠΑΟΚ ΡΕ" ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ