Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

Ζητάμε άτομα από όλη τη χωρά για να μοιράσουν φυλλάδια για την κάρτα πολίτη.
Υπάρχουν ήδη κάποιες ομάδες αλλά δεν είμαστε αρκετοί να καλύψουμε όλη την Ελλάδα.

Όσοι μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για το σκοπό αυτό,

επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6939246025

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... !!! ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΟΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βλέπω οτι υπάρχουν αρκετοί πατριώτες που, αν και ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις,ενδιαφέρονται για την Ελλάδα (ως και ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρεται όλο και πιο συχνά στο Ξεπούλημα της Ελλάδας και την προδοσία για τα θέματα του Αιγαίου). Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει από οργάνωση - είτε αυτός να ασχολείται με την πολιτική είτε κάποιος στρατιωτικός - για να γίνει οργανωμένα η κίνηση για την απελευθέρωσή μας από τους κοπρίτες. Εγώ πάντως εξοπλίστηκα με 3 κυνηγετικά όπλα, πάω για το 4ο (με βολιδες όχι φυσίγγια- απομίμηση του Kalashnikof) και για να είμαι σε ετοιμότητα, είμαι μέλος της ΛΕΦΕΔ (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων) όπου εκεί υπάρχουν μαθήματα για όλα όσα μας έμαθαν ή δεν μας έμαθαν στο στρατό (ανορθόδοξος πόλεμος,τακτικές μάχης, Πολιτική Προστασία, επιβίωση, Α' Βοήθειες στη μάχη, ασκήσεις κλπ). Στο lefed.gr μπορείτε να δείτε και μόνοι σας. Καλή Λευτεριά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΟΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ.ΑΠΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Κ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΕΛΕΙ Κ ΔΡΑΣΗ.ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 17 Μαίου 2011
Κύριοι,
Γιατί τόσος θόρυβος;
Τα όσα θα περιέχονται στην κάρτα του "πολίτη", (ο πολίτης συμμετέχει στη θέσπιση των Νόμων),
του υπηκόου θα έλεγα (αυτού που έκον - άκων υπακούει σε όσα θεσπίζει η εκάστοτε "εξουσία),
είναι ήδη γνωστά, 1. η άδεια οδήγησης περιλαμβάνει και στοιχεία του Α.Φ.Μ., μέσω αυτού ελέγχονται τα πάντα (εισόδημα, οφειλές, διεύθυνση κατοικίας και επαγγελματικής ενασχόλησης, αριθμός Δ.Α.Ταυτότητας, περιουσιακά στοιχεία κινητά και ακίνητα, οικογενειακή κατάσταση κλπ, ομοίως μέσω των καρτών ανάληψης μετρητών και των πιστωτικών καρτών είναι γνωστό το που, πόσα και πότε αναλάβαμε χρήματα, όπως και το τι αγοράσαμε.
Το μεγάλο μας πρόβλημα λοιπόν είναι αν θα αναφέρονται βιομετρικά στοιχεία, αυτό ήδη γίνεται με "ασφαλή", από αποψεως πλαστογράφησης διαβατήρια μας.
Όσο για τον αριθμό 666 τον "ευαγγελιστή" Ιωάννης, προφήτη ή όχι θα συνιστούσα ψυχραιμία, ο αριθμός 666 δεν αθροίζεται μόνο από τα γράμματα που συνθέτουν το όνομα του "αντίχριστου" που με δέος αναμένουν ορισμένοι, αντίχριστοι κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν κοπάδια.
Όσο για το "ιερό" σπήλαιο της "αποκάλυψης" και τον αντίστοιχο "ιερό ναό", είναι καταπατημένα αρχαία Ελληνικά Ιερά, προ δε του προφήτη "ευαγγελιστή"
παρόμοιες προφητείες είχαν, αντιγράφοντας προγενέστερους, γράψει κι άλλοι προφήτες (Δανιήλ κλπ).
Κατά την άποψή μου οι πρωτοστατούντες στην μη καταγραφή των "πολιτών" , σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για την έκδοση της "κάρτας του πολίτη", κληρικοί και λαϊκοί, καλό θα ήταν να κοιτάξουν στο πορτοφόλι τους πόσες κάρτες από αυτές που προανέφερα μεταφέρουν.
Να διαβάσουν προσεκτικά τα χωρία της "παλαιάς διαθήκης", ειδικά εκεί που "προφητεύουν" οι "προφήτες" της,να διαβάσουν και την ελληνική γραμματεία, ειδικά την διαφωτιστική ελληνική φιλοσοφία, να δουν πόσο διαφέρει η μέρα, το φως, από τη νύχτα, να διαβάσουν και την ιουδαϊκή και ισλαμική - αραβική φιλοσοφία, να δουν δηλαδή, όπως παραδέχονται και οι ιουδαίοι και οι μουσουλμάνοι φιλόσοφοι, ότι η φιλοσοφική σκέψη είναι προϊόν της ελληνικής φιλοσοφίας, παρ΄ όλη την προσπάθειά των μη Ελλήνων να δικαιολογήσουν την εξ αποκαλύψεως αλήθεια των δικών τους θρησκευτικών συστημάτων, για τη χριστιανική θρησκεία είναι γνωστό τοις πάσι από που έχει λάβει φώτιση, από την ελληνική και μόνο φιλοσοφία.
Συγγράφεις ινδικής και κινεζικής φιλοσοφίας συνδέουν τις φιλοσοφίες τους,όταν αυτές θίγουν υψηλά νοήματα, με την ελληνική σκέψη.
Ας μελετήσουμε λοιπόν πολύ, ας σκεφθούμε πάρα πολύ κι ας προβαίνουμε σε δηλώσεις, δημαγωγία και δημεγερσία στο ελάχιστο δυνατόν.
Οι φωνασκίες για τις όποιες νέες ταυτότητες και λοιπά ταυτοποιητικά έγγραφα, για τον τίμιο άνθρωπο, δεν εμπεριέχουν κινδύνους, πιθανότητα έκθεσης στα "μάτια" των Αρχών ασφαλείας υπάρχει για όσους θέλουν να κρύψουν στοιχεία, τα οποίαπλέον δεν κρυπτονται, απλώς δεν είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε καποια στιγμη να γινει και αυτο.πρεπει να μαζευτουμε πολλοι για το καλο τησ χωρας αλλα και για να ξυπνησουμε αυτους που κοιμουντε ακομα.που δεν ξερουν τι κανουν πισο απο την πλατη τουσ και τι ετοιμαζουν..

Ανώνυμος είπε...

κυριε Στασινε χαιρετε,
προτεινω να ενημερωθειτε πληρως για το θεμα,
απο τα σχετικα αρθρα του πατερα Σαραντη Σαραντου στο site του Ορθοδοξου Παρατηρητηριου και αλλου,
διοτι οπως βλεπω απο το κειμενο σας
δεν εχετε καταλαβει σχεδον καθολου περι τινος προκειται.Υπαρχουν ολες οι απαντησεις που ανατρεπουν τα επιχειρηματα σας ,ιδιως το τελευταιο που φανταζει αστειο για οποιον εχει μελετησει σοβαρα το θεμα.
με εκτιμηση