Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ PRESIDENTΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PRESIDENT

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Καταφτάσαμε στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ λίγο μετά της 7. Εκεί που σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση- μάζωξη Ελλήνων πολιτών όλων των κομματικών αποχρώσεων για να εναντιωθούν στα σχέδια του οδοστρωτήρα της εθνομηδενιστικής Νέας Τάξης που θέλει πολίτες άεθνους, απάτριδες, άθρησκους, καταληστευμένους, νεοοθωμανούς και σύγχρονους ραγιάδες.

Πολύς κόσμος έξω από το ξενοδοχείο, στην είσοδο, στον όροφο που γινόταν η μάζωξη. Το αδιαχώρητο! Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο έστω να πλησιάσουμε καν την αίθουσα. Από την μία χαιρόμασταν αφάνταστα που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη από την άλλη δεν θα είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε τις ομιλίες των

-Κωνσταντίνου Ρωμανού
-Γιάννη Χατζηαντωνίου
-Ἀναστάσιου Στάμου και
-Σπύρου Χατζάρα

όπως είχαν αρχικά ανακοινωθεί. Μπορούσαμε όμως να νοιώσουμε τον παλμό, την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα των παρευρισκομένων από τα συνθήματα που φώναζαν και πήγαζαν από την καρδιά τους. Ήταν ολοφάνερο πλέον...το βλέπαμε...το ποτάμι είχε αρχίσει να κυλά και όσο έρεε τόσο γινόταν μεγαλύτερο και πιο ορμητικό. Σίγουρο είναι πως οι διοργανωτές δεν μπορούσαν καν να προβλέψουν την δίψα του κόσμου για μία τέτοια συγκέντρωση, συνεπώς έπεσαν έξω στην χωρητικότητα...ο Σπύρος Χατζάρας είπε την επόμενη θα είμαστε σε στάδιο και νομίζουμε ότι θα ήταν το καλύτερο.

Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου κατά των αποχώρησή μας πόσα καθίσματα είχε η αίθουσα και μας είπε το μέγιστο 800. Αν υπολογίστε πως όλοι οι διάδρομοι της αίθουσας ήταν κατάμεστοι, όλος εξώστης πίσω στην γαλαρία τιγκαρισμένος, όλος ο προθάλαμος που οδηγεί στην αίθουσα απροσπέλαστος, το πλήθος του κόσμου που ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου και έξω από αυτό μη μπορώντας να εισχωρήσει μέσα, τότε μιλάμε για πάνω από 1.500 άτομα. Και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε χωρίς να δει διαφήμιση σε κανένα χουντοκάναλο.. ότι πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο κι από την εκπομπή του κ. Χατζάρα στον Blue Sky καθημερινά στις 11 το βράδυ.

Φανταστήκαμε για μία στιγμή τι θα γινόταν αν διαφημιζόταν ευρέως αυτή η διαμαρτυρία των Ελλήνων....είναι ένα ενδεχόμενο που οι εκπρόσωποι της χούντας που διανύουμε δεν θα ήθελαν καν να σκεφτούν.

Εκείνο που μας έμεινε είναι η ομιλία του εκπροσώπου του συνδέσμου πατριωτών εκπαιδευτικών, ο οποίος τόνισε πόσο η ΟΛΜΕ και οι επίσημοι φορείς της παιδείας έχουν αλώσει την εκπαίδευση και πώς τα ασπόνδυλα διδάσκουν τα παιδιά μας. Χαοτικά βιβλία που εξυμνούν τον πολυπολιτισμό, που δεν έχουν να δώσουν τίποτα από πουθενάδες συγγραφείς κατασκευάζουν τα σύγχρονα εξαρτήματα της μηχανής που θα υπακούουν στο μεγάλο αφεντικό έχοντας ξεχάσει από πού ήλθαν και που πάνε...χωρίς ιστορία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς πατρίδα...μια παιδεία που ενώ διατυμπανίζει την "ενσωμάτωση" καθιερώνει διδασκαλία μητρικής γλώσσας στους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες οι οποίοι σε αρκετά σχολεία είναι η πλειοψηφία...και είμαστε ακόμα στην αρχή!!!

Το λαθρονομοσχέδιο ήταν η αχμή του δόρατος και όσοι του έστρωσαν το χαλί για να το εφαρμόσει η πράσινη χούντα του ΠΑΣΟΚ. Σείστηκε η αίθουσα και έξω από αυτή με συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Αλήτες προδότες πολιτικοί","Οι προδότες στο Γουδί", καθώς και μηνύματα συμπαράστασης στον, από την Τετάρτη κρατούμενο στην ΓΑΔΑ ΑΝΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά που είχε το "θράσσος" μαζί με άλλους να νομίζει πως ζει σε εποχή δημοκρατίας και πως έχει το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι. Μηνύματα συμπαράστασης και στον δεύτερο δημοσιογράφο φυλακισμένο από τον Χουντοχοΐδη Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Συγκλονιστικός ο λόγος του εκπροσώπου των "Ανένταχτων Πατριωτών" που διάβασε μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κρατούμενου εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά. Αντί να δείξουμε εμείς την αλληλεγγύη μας προς εκείνον που κρατείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ μας έδωσε εκείνος μέσα από τα κάγκελα. Και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του εποικισμού και της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.

Όλοι άφησαν τις κομματικές τους ταυτότητες έξω από την αίθουσα... και αυτό έγινε ολοφάνερο όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, βουλευτής της Ν.Δ. αποδοκιμάστηκε έντονα στην προσπάθειά του να απευθύνει χαιρετισμό. Ο κόσμος γνωρίζει πως η Ν.Δ. έστρωσε το χαλί στο λαθρονομοσχέδιο που περνά σήμερα το ΠΑΣΟΚ και δεν πιστεύει κανέναν πολιτικό από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, άσχετα αν τα ψήφισε ή όχι. Λέξη δεν κατάφερε να αρθρώσει και πολλοί αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν ψήφιζες το νόμο του Πάκη κύριε Ντινόπουλε δεν ήξερες πως ο λαός θα σε φτύσει κάποια στιγμή; Αν ήλθες να αδράξεις ψηφαλάκια σε λάθος πόρτα μπήκες. Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι και σε όποιον αρέσει. Αξέχαστη θα μας μείνει η αντίδραση του κόσμου. Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τον αποδοκίμασαν.... είναι η κοσμιότερη των εκφράσεων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Χαιρετισμό απηύθυναν και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Κοραντής και Χρυσανθακόπουλος οι οποίοι όμως δεν είχαν της ίδιας μεταχείρησης μιας και δεν έχουν δικιμαστεί σε κυβερνητικό επίπεδο και πρεβεύουν όσα και ο λαός. Πάντως μία έντονη δυσαρέσκεια για βουλευτές γενικά υπήρχε από τον κόσμο. Και δικαίως.. το ίδιο νοιώσαμε κι εμείς...ο κόσμος διψάει για αληθινούς πατριώτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ από τον αγώνα που δίνουν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Και αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα ... η απαξίωση κάθε τίτλου που δίνει άρωμα κόμματος.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτό ήταν και το πλέον ωφέλιμο σήμερα. ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ αλλά ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΦΗ:

- ΟΧΙ στὸ λαθρονομοσχέδιο καὶ τὸν νέο κώδικα Ιθαγένειας

- ΟΧΙ στὴν ὁμοσπονδοποίηση , τον εξισλαμισμό καὶ τὸν διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος ,

- ΟΧΙ στὸν ὀλιγαρχικό ἐκλογικὸ νόμο γιὰ χειραγωγούμενη Δημοκρατία ,

- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,

- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,

- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας

Συμμετείχαν : Ἑλληνικὸ Ἀνανεωτικὸ Ρεῦμα , Πατριωτικὴ Αὐτόνομη Κίνηση Ἐκπαιδευτικῶν , Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, Σύμπραξη Πολιτών

ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αποχωρήσαμε ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ από το Ξενοδοχείο βλέποντας δεκάδες πηγαδάκια να έχουν στηθεί απ΄έξω και να συζητούν τις επόμενες δράσεις τους καθώς και το πως θα κινητοποιήσουν και θα ενημερώσουν κι άλλον κόσμο.

500 άτομα εκδήλωσαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον εκδότη του Στόχου πηγαίνοντας πορεία από το Πρέζιντεντ μέχρι την ΓΑΔΑ τραντάζοντας τον δρόμο με το σύνθημα "Λευτεριά, Λευτεριά στον Χατζηπαρασκευά" και τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο. Είναι κάτι πέραν του σίγουρου πως ο εκδότης του Στόχου τους άκουγε εκεί πάνω στην ΓΑΔΑ πίσω από τα κάγκελα της πράσινης χούντας και σίγουρο επίσης ότι του δόθηκε πολύ κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του. Μικρό παράπονο πως δεν ενημέρωσαν για την πορεία όσοι τελευταία στιγμή αποφάσισαν να εμψυχώσουν τον Σάββα Χατζηπαρασκευά, αλλιώς θα πήγαινε πολύς περισσότερος κόσμος. Αλλά από ότι καταλάβαμε ήταν εντελώς αυθόρμητο και μη προγραμματισμένο.

Το αποψινό μήνυμα ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξο....ζήσαμε στιγμές εθνικής ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ και ήταν κάτι που πραγματικά μας ΕΝΩΣΕ τις ψυχές μας και μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι των αγώνα για την Ελλάδα μας που ξενόδουλοι και τρωκτικά την προσφέρουν βορρά στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΡΡΑΝΟ.

Το ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ πρέπει να είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

@ HeLLeNiCReVeNgE
Ἐγὼ ἔφτασα πιὸ νωρὶς ἀπὸ ἐσένα καὶ κατάφερα νὰ μπῶ μέσα. Ὄντως γινόταν πανικός! Ἡ περιγραφή σου εἶναι πολὺ καλή, συμφωνῶ σὲ ὅλα. Δὲν ξέρω ἐὰν κατάφερες νὰ ἀκούσῃς τὶς ὁμιλίες τοῦ δικηγόρου Γιάννη Χατζηαντωνίου καὶ τοῦ καθηγητὴ Κωνσταντίνου Ῥωμανοῦ (ἦταν ἀπ᾿ τοὺς πρώτους), ἐγὼ ποὺ τὶς ἄκουσα σοὺ λέω ὅτι ἦταν πολὺ καλὲς καὶ καταχειροκροτήθηκαν. Ὁ Κοραντὴς ἐπίσης μίλησε μὲ πολὺ πάθος. Νὰ προσθέσω ὅτι εἶδα μὲ τὰ μάτια μου τὸν Στρατηγὸ καὶ πρῴην Ἀρχηγὸ τοῦ Ὅπλου τῶν Τεθωρακισμένων Γεώργιο Ἀϋφαντή, τὸν καθηγητὴ Ἱστορίας Δημήτριο Μιχαλόπουλο (αὐτὸς ποὺ ἀποκάλυψε σὲ ἐκπομπὴ τοῦ Σπύρου Χατζάρα ὅτι τὸ πραγματικὸ ἐπώνυμο τοῦ Χρυσοχοΐδη εἶναι Κοεντζόγλου) καὶ τὸν γνωστὸ πολεμιστὴ τῆς ΕΛ.ΔΥ.Κ. τοῦ 1974 καὶ προέδρου τοῦ συλλόγου τῶν βετεράνων τῆς ΕΛ.ΔΥ.Κ. Νικόλαο Ἀργυρόπουλο, τοῦ ὁποίου εἶχα τὴν τιμὴ νὰ σφίξω τὸ χέρι καὶ νὰ τοῦ ἐκφράσω τὸν θαυμασμό μου. Ἕνα ὡραῖο ποὺ εἶπε ὁ Ἀναστάσιος Στάμου (ὁ ἐκπρόσωπος τῶν πατριωτῶν ἐκπαιδευτικῶν) εἶναι: "αὐτοὶ πᾶνε τὴν παιδεία πρὸς τὸ πολυπολιτισμικό, ἐμεῖς θὰ τὴν πᾶμε πρὸς τὸ πολυτονικό". Μετὰ πῆγα καὶ στὴν πορεία πρὸς τὴν ΓΑΔΑ.

¨ΔΙΚΤΥΟ" ((ΕΛ)) είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘ.ΣΩΤΗΡΙΑΣ 01/3/2010 (ΥΜΝΟΣ)

http://www.youtube.com/watch?v=T4H7MFTZcS0

¨ΔΙΚΤΥΟ" ((ΕΛ)) είπε...

ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3703482&id=325358313175

Διηνέκης είπε...

videos από την εκδήλωση, εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/03/president-me.html
και εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/03/president.html

αιολος είπε...

Mπραβο για τις αναρτήσεις σου.