Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

H AΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.


Το θέμα είναι ότι οι προδότες είναι εντός των τειχών, και μάλιστα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατέβασα την τελευταία τροποποίηση του Συντάγματος που βρήκα στην ιστοσελίδα της Βουλής, δηλαδή το Σύνταγμα όπως το κατάντησαν μερικοί και όπως ισχύει αυτήν την στιγμή. Σας το επισυνάπτω αυτούσιο.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΏΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ; KAI AN TO ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ;

Ειρήνη Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: