Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ

ΟΤΑΝ Η ΣΗΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Ξαναχτύπησε ο Νεοταξίτης Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Μέσα από την Καθημερινή της Κυριακής δηλώνει υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έχει και το θράσος να μας μιλάει για ελληνισμό τον οποίον προσπαθεί να εξολοθρεύσει λέγοντας:"Ο ελληνισμός ποτέ δε σκέφτηκε με κριτήρια αρίας φυλής" χαρακτηρίζοντας "απαρχαιωμένες" τις απόψεις όσων θεωρούν ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν ανήκουν στην ελληνική κοινωνία. Ο Ηρόδοτος σίγουρα θα του είναι άγνωστη λέξη και είναι και αυτός απαρχαιωμένος συμφωνώντας με τα δημοσιογραφάρια του Αντένα που είχαν πει ακριβώς το ίδιο κατόπιν εντολών.

Μετά από τα γνωστά "φασίστες" "ακροδεξιοί" που κολλά μέχρι τώρα η νεοταξική λαίλαπα και ο ανθελληνικός συρφετός σε όσους διαφωνούν με το κατάπτυστο νομοσχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, έρχεται ένας ανθέλληνας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ εκπρόσωπος του Χριστού μέσα από τον χώρο της Εκκλησίας αυτή την φορά να μας χαρακτηρίσει "ναζί" και ότι κρίνουμε ως "Άρια φυλή".

Ποιός τα λέει αυτά;

Ο ανάξιος μητροπολίτης Μεσσηνίας που ως σύγχρονος εκπρόσωπος του Πλανητικού Φασισμού, της Παγκοσμιοποίησης και της Μαζοποίησης των λαών προωθεί τα σχέδια του Μεγάλου Αδελφού των εβραιόδουλων που θέλουν να διαγράψουν από το λεξικό τις λέξεις έθνος και πατρίδα.

Αλλά ο συγκεκριμένος ανάξιος έχει παρελθόν.

Επιδιώκει και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας προωθώντας με δηλώσεις του κατά το πρόσφατο παρελθόν την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους ενώ έχει ταχθεί ανοικτά και ενάντια στον θρησκευτικό όρκο.
Τι νομίζετε... τυχαία είναι εκεί που βρίσκεται...τυχαία τον διόρισαν μέσα στα σπλάχνα της Εκκλησίας;... Το σάπισμα εκ των έσω όπως είχε προφητέψει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη γίνεται επί των ημερών μας.

ΞΟΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΤΑΝΟΣΤΟΜΟ!

6 σχόλια:

titos είπε...

Δεν του αξιζουν ουτε υβριστικα σχολια. Απαξιωστε τον. Σεβασμιωτατοι Θεσ/νικης και Καλαβρυτων, τι λετε για τα καμωματα του...συναδελφου σας?...Θα τον ανεχθειτε ακομα? Και εσεις πιστοι της Μεσσηνιας τι κανετε? Ετσι ρωτω... απο περιεργεια.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Κανένα υβριστικό σχόλιο.

Αντιπροσωπεύει κάθε λέξη.

Ανθέλληνας γιατι θέλει να ισλαμοποιήσει την Ελλάδα λέγοντας ναι στην ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, προφανώς ΟΡΕΓΕΤΑΙ μια νέα οθωμανική αυτοκρατιρία στην Ελλάδα

και Σατανόστομος γιατί ποιος αντιπρόσωπος του Χριστού θα επιθυμούσε να κατέβει η εικόνα του από τα δημόσια κτίρια καθώς και να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος;

Καλύτερο εκπρόσωπο που θα έβρισκε ο εξαποδώ;

Κάτι τέτοιοιυς τραγόπαπες βλέπει ο κόσμος και βρίζει ολημερίς τους παπάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΓΕΡΟΤΡΑΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μεσσήνιοι, αν είστε Έλληνες και ορθόδοξοι, υποδεχθείτε τον μα μια φωνή: ΑΝΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιος!

Ανώνυμος είπε...

Έχει αναφρεί σε Προφητείες ότι στους έσχατους καιρούς "ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ".
Αυτό παρατηρούμε τώρα.

Ας δώσουν λόγο εκεί που πρέπει γνωρίζουν αυτοί, πάντως δεν θα τον σώσουν στους Μασώνους