Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ο κουτοπόνηρος Νίκος Χρυσόγελος και οι ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ". Τι κρύβουν οι γενίτσαροι με τα "οικολογικά" κουστούμια;

Πριν λίγες ώρες ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε προσκεκλημένο στο δελτίο του τον χαλαρό και cool , Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισημότητά του για να βάλει έμμεσα χέρι στις τσέπες μας αφού εξασφαλίσει κι αυτός έναν καλό μισθό Ευρωβουλευτή. Άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει ποτέ τσακιστή δραχμή σε συνανθρώπους τους και στην κοινωνία γενικότερα, ξαφνικά "φιλοτιμούνται" να "θυσιαστούν" (!!!) για χάρη μας ... μόνον κι εφόσον τους αποζημιώνουμε κάθε μήνα με ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, τζάμπα ταξίδια, ξενοδοχεία και συνοδεία για εξωτικές νύχτες. Σαν να ΜΗΝ υπαρχει άλλος τρόπος να προσφέρεις στην κοινωνία ΧΩΡΙΣ να πληρώνεσαι.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε ΜΙΣΗ δουλειά όμως.

Προσπάθησε να στριμώξει τον Αντώνη Καφετζόπουλο γύρω από τις απόψεις των δήθεν "οικολόγων-πρασίνων"

αλλά μάλλον δεν είχε πρόχειρη


την άποψη του "οικολόγου" Νίκου Χρυσόγελου ότι:

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Μακεντόντσι !!!".


Άποψη που ΔΕΝ αφορά ΣΥΝΘΕΤΗ ονομασία αλλά ξεκάθαρη παραχώρηση του όρου στους Σκοπιανούς.

Έτσι αναφέρθηκε στους "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ως δήθεν υπέρμαχους της σύνθετης ονομασίας. Φυσικά παίζουν ακριβώς το ΙΔΙΟ παιχνίδι με τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου τα στελέχη φροντίζουν μπροστά στις κάμερες των καναλιών που παρακολουθούν οι μεγάλες ηλικίες να μιλούν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ για σύνθετη ονομασία και μεταξύ τους να μιλούν ασταμάτητα για "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" και μέχρι που εκδίδουν δελτία τύπου στα Σκοπιανά . Στο ίδιο στυλ, ο εξυπνάκιας και πάντα "χαρούμενος" από πίσω, Νίκος Χρυσόγελος, αναγνωρίζει ΗΔΗ τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες λες και ΔΕΝ ξέρει ότι εάν στη γλώσσα τους λέγονται Μακεδόνες...στα Αγγλικά θα μεταφράζονται ως Macedonians και στα Ελληνικά ως Μακεδόνες. Για ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ μας περνάει ο Einstein των "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ"

Στην ίδια συνέντευξη μας παραδίδει μαθήματα ιστορίας κι εθνολογίας με υπονοούμενα για την ύπαρξη αλλοεθνών στη Μακεδονία με το γνωστό επιχείρημα της Σκοπιανής προπαγάνδας για τους δίγλωσσους Μακεδόνες. Μάλιστα ρίχνει και το άλλο "πανέξυπνο" ο Νίκος Χρυσόγελος και μιλάει ,( δώστε βάση) για ... ΣΤΑΘΕΡΑ αλλά ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Και δεν υπάρχει κανείς να τον ρωτήσει ... "ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ πέρα από καθαρά διοικητικούς και φοροεισπρακτικούς λόγους;;;" Άλλα κλασικά οι αριστεροί που τώρα κατάφεραν να χρησιμοποιούν κατ'αποκλειστικότητα τον "πιασάρικο" όρο της οικολογίας είναι ΠΡΟΘΥΜΟΙ να παραδώσουν τα κλειδιά του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ σπιτιού έναντι χρηματοδότησης κι εύνοιας από τους υπερατλαντικούς χρηματοδότες τους.

Οι ΗΠΑ από την οποία παίρνουν οδηγίες δράσης ΣΥΡΙΖΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΟΑΚΚΕ,Φιλ.Συμμαχία,ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ κλπ απαιτούν να ονομαστούν τα Σκόπια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και ο "κόκκινος" στρατός των ΗΠΑ στην Ελλάδα ... εργάζεται ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ γι'αυτόν τον λόγο. Τα εθνικά θέματα είναι περιέργως πρώτα στην ατζέντα των δήθεν "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ" αλλά τελευταία στην ατζέντα των μεγάλων κομμάτων και της Ελληνικής Εκκλησίας. Με αυτόν τον τρόπο η Μακεδονία παραδίδεται στους σλάβους των Σκοπίων χωρίς πολύ σαματά και συζητήσεις. Η επιμονή των αριστερών να ονομαστούν τα Σκόπια...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η μεθοδευμένη "αδιαφορία" όσων έχουν την εξουσία να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα...μας οδηγούν στο δρόμο που άλλοι, όπως πάντα,έχουν χαράξει για εμάς.

Πλέον στην φιλοσκοπιανή προπαγάνδα των χρηματοδοτούμενων από τον Soros και τον Rockefeller του γνωστού CFR, έμειναν να απαντάνε μετρημένοι άνθρωποι καθώς οι αρμόδιοι ,κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, παριστάνουν τις πάπιες, και μεριμνούν στο να βρίσκουν τρόπους να καταληστεύουν το κράτος ενώ μεριμνούν και νομοθετούν κατάλληλα ώστε να μην βρεθούν φυλακή για τα εγκλήματά τους , ούτε με πραξικόπημα.-


Πηγή:macedonia-greece

2 σχόλια:

makis είπε...

Διαβάζοντας το κείμενο κατάλαβα ότι αργά ή γρήγορα θα καταλήγατε στον Σόρος... Ρε τι τραβάει ο λεφτάς, είναι σαν τον Κίσιντζερ που ξεκίνησε να ταπώσει την ελληνική γλώσσα και τον σταμάτησαν η Κανέλλη και ο Γιανναράς. Ας είναι, αφού δεν θίγεται ο Σόρος, ας τον αναδεικνύουν οι άλλοι ως δυνατό και ανίκητο αντίπαλο.

Τώρα, διαβάζω ακόμα ότι "δεν έχουν προσφέρει ποτέ τσακιστή δραχμή σε συνανθρώπους τους και στην κοινωνία". Εννοείτε, δεν κάνουν φιλανθρωπίες ή δεν πληρώνουν φόρους όταν παίρνουν μισθό, αμοιβές κτλ; Μάλλον άστοχη είναι η φράση, γιατί θα έπρεπε να κάνετε την καταγγελία σας, είτε στον παπά της ενορίας τους, είτε στην εφορία.

Όσον αφορά την ονομασία του σκοπιανού κράτους, είναι ένα ζήτημα που διαιώνισαν οι εθνικιστές και γι' αυτό έχει λυθεί παγκοσμίως ήδη προς όφελος των γειτόνων. Διαβάστε μια οποιαδήποτε ξένη εφημερίδα και ειδοποιείστε, αν έστω και μία δεν γράφει το γείτονά μας ως "Μακεδονία". Λοιπόν, πού αποβλέπουν οι παρατεταμένες σκιαμαχίες; Να λένε στον ΟΗΕ Πανονία ή δεν ξέρω πώς αλλιώς επινοούν κάθε φορά διάφοροι ανόητοι; Είναι (είστε) οι ίδιοι που, μαζί με τον καιροσκόπο Παπανδρέου, κόντραραν τον Μητσοτάκη το 90 περίπου να δεχτεί το σχέδιο Πινέιρο και τώρα έχει μετατραπεί η ευρωπαϊκή και παγκόσμια μάχη σε εσωτερικό εμφύλιο πόλεμο. Οι ξένοι, ακόμα και φιλέλληνες πολιτικοί, γελάνε με τα καμώματα μερικών ντόπιων!

Θα ξέρετε δε ότι η χλεύη και περιφρόνηση είναι τρισχειρότερες από την αντιπαλότητα!

Ανώνυμος είπε...

6 Σεπτέμβριος 2009 12:41 πμ

oi oikologogenitsaroi exoyn kseskepastei pleon re file tvn skopianwn ki esy akoma paidevesai me th propaganda soy?