Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΠΑΣΟΚ 1981: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΣΟΚ 2009 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΑΣΟΚ 2009: Το κόμμα των λαθρομεταναστών

(Από το επίσημο σάιτ του Γιώργου Παπανδρέου)

- Πρώτα απ' όλα, ότι οι μετανάστες ήρθαν για προσωρινή διαμονή και γρήγορα θα φύγουν. Δεν είναι αλήθεια. (δεν σκοπεύει να το αλλάξει)

Ότι το μεταναστευτικό φαινόμενο είναι παροδικό. Θα σταματήσει κάποια στιγμή, και ότι μπορούμε να το σταματήσουμε. Και αυτό δεν είναι αλήθεια. (μας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα)

Ότι οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα εγκληματικότητας στη χώρα μας. Δεν είναι αλήθεια. Ότι οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές. Επίσης δεν είναι αλήθεια. (άλλα λένε τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, και όσον αφορά την ανεργία των Ελλήνων καλά θα κάνετε να κατεβείτε στο πεζοδρόμιο να ρωτήστε ποιοι τους παίρνουν τις δουλειές)

- Ότι οι μετανάστες απειλούν την ταυτότητά μας και την εθνική μας συνοχή. Επίσης αυτό δεν έχει βάση. (άλλα γεύεται στο πετσί του ο κόσμος)

Ότι οι μετανάστες δεν μπορούν να αποκτήσουν ελληνική συνείδηση, να υπηρετήσουν την Ελλάδα ως πατρίδα τους, να αναλάβουν και αυτοί τις υποχρεώσεις ισότιμα με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Κι αυτό δεν είναι αλήθεια. (απίστευτη κινδυνολογία, σε περίπτωση κρίσης με την φιλότουρκη Αλβανία ή την μουσουλμανική Τουρκία θα εμπιστευόσασταν όπλο σε αλβανούς ή μουσουλμάνους;)
Ότι οι μετανάστες αποτελούν ένα βάρος για τη χώρα μας, για την Ελλάδα. Δεν είναι αλήθεια. (γιατί δεν ρωτάτε τους Πατρινούς, τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμωνα και τους μαγαζάτορες στο κέντρο της Αθήνας;)

Όπως και το ότι οι μετανάστες μπορεί να είναι πηγή τρομοκρατίας, ανασφάλειας και ανωμαλίας. (τα στατιστικά λένε ότι η ποιότητα της εγκληματικότητας έχει αναβαθμιστεί λόγω των εν ψυχρώ δολοφονιών με εισαγόμενα όπλα που φέρουν μαζί τους οι λαθραίοι καθώς επίσης και εξ αιτίας των εισαγόμενων ψυχρών εκτελεστών. Εξ άλλου γνωρίζουν όλοι και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και για τα ποσοστά των αλλοδαπών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές .Αυτά είναι πρωτάκουστα σε εσάς;)

papandreou.gr

ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους (λαθρο)μετανάστες «να συμμετέχουν στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως μέλη, είτε ως φίλοι, κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας του Μετανάστη». (οι ψήφοι των λαθρομεταναστών που νομιμοποιούνται είναι πολύτιμοι)

«δεν είναι χαρακτηριστικό των μεταναστών η βία και η εγκληματικότητα. Δεν διαφοροποιείται ο μετανάστης από τον Έλληνα στο ζήτημα της εγκληματικότητας. Γι' αυτό και η κοινωνία, οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει μετά από τέτοια περιστατικά να διαφοροποιούν τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες»,

Οι Έλληνες, ανέφερε, γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μετανάστης.

( Για τα ποσοστά της εισαγόμενης εγκληματικότητας αναφερθήκαμε πιο πάνω. Όμως ψεύδεται όταν αναφέρει ότι οι Έλληνες και οι μετανάστες έχουν κοινά προβλήματα! Τα προβλήματά τους οι Έλληνες δεν τα έκαναν «εξαγωγή» σε άλλες χώρες, ούτε έμπαιναν παράνομα στις χώρες που βρίσκονται σήμερα.)

ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχουν επιτροπές μεταναστών σε κάθε δήμο, να συμμετέχουν οι μετανάστες με το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές αλλά και το πολύ σημαντικό είπε να διευκολυνθεί η διαδικασία ώστε να αποκτούν εύκολα την Ελληνική υπηκοότητα». (όσο πιο εύκολα τόσο πιο καλά, κι όταν ο Έλληνας θα γίνει μειονότητα στην χώρα του τότε ο Τζέφρι θα την κάνει για την δική του πατρίδα.)

20. Δεκεμβρίου 2004

Γ. Παπανδρέου: Ουσιαστική ένταξη όλων των μεταναστών

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πρόκειται για ένα μείζον πολιτικό και ιδεολογικό πρόβλημα, σημείωσε όμως ότι στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της Γαλλίας γιατί έχουμε διαφορετικές συνθήκες και οι μετανάστες δεν είναι γκετοποιημένοι. (Ευριπίδου, Αθηνάς, Βερανζέρου, Γερανίου, λιμάνι Πάτρας, Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, Άγιο Σπυρίδωνα Αιγάλεω κλπ κλπ κλπ ξέρετε κατά που πέφτουν ή μόνο από Εκάλη μεριά γνωρίζετε;)

το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προωθήσει λύσεις προοδευτικής κατεύθυνσης με στόχο τη νομιμοποίηση των μεταναστών (φαίνεται πως ο Γιωργάκης και το επιτελείο του θεωρούν πιο εύκολο στο μέλλον να παίρνουν ψήφους από ξένους παρά από Έλληνες...Όπως σκέφτεται κανείς αλλά κυρίως όπως νοιώθει...)

Ο Θ. Πάγκαλος μίλησε για φασίστες που υπάρχουν στη Ν.Δ., στο ΠΑΣΟΚ και στον κρατικό μηχανισμό που εμποδίζουν τη χορήγηση υπηκοότητας στους μετανάστες. (καμία κουβέντα για ΛΑΘΡΟμετανάστες ούτε ο Πάγκαλος. Τι θα έλεγε για σένα αν μπορούσε να σε ακούσει ο Αντρέας; Σίγουρα από το η Ελλάδα στους Έλληνες που διακήρυσσε μέχρι το Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες έχει μία μικρή διαφορά. Τι λές κυρ - Θόδωρε; Και όταν πήξουν οι Έλληνες και δεν αντέχουν πια θα βγεις και θα πεις σε κάποιον αυλικό σου "Πες ότι τους έμπασε το κύμα;" όπως τότε με τη σημαία στα Ύμια;)

Ο Γ. Φλωρίδης στη συνεδρίαση του συντονιστικού τόνισε ότι το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής είναι ιδεολογικό και ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιταχθεί σε απόψεις που εκφράζουν «οι Χριστόδουλοι, οι Ανθιμοι και οι Ψωμιάδηδες, που είναι θρασείς και καθυβρίζουν τον πολιτικό κόσμο». (το δικό σου θράσος κ. Φλωρίδη θα το γευτείς στις επόμενες εκλογές, αυτά παθαίνει όταν κάποιος γίνεται δούλος της πολιτικής καρέκλας, υβρίζει και μάλιστα Αρχιεπίσκοπο που σας χαλούσε την σούπα)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/11/2005

Για κοινωνική έκρηξη λόγω περιθωριοποίησης των μεταναστών προειδοποιεί ο Γ.Παπανδρέου

«Έχουμε φτάσει τις 200.000 που ουσιαστικά στερούνται δικαιωμάτων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..." (για όλους αυτούς που νομιμοποιήθηκαν παράνομα δεν έχετε κάτι να πείτε κ. Παπανδρέου; ότι δεν βολεύει το πετάμε κάτω από το χαλί)

«Θεωρώ ότι είναι στο επίκεντρο των μεγάλων μας πολιτικών προβλημάτων ως χώρα όταν στερούμε στους πολίτες μας δικαιώματα, όταν δεν αισθάνονται ότι προστατεύονται τα δικαιώματά τους. Και η αντίδρασή τους είναι εκ των πραγμάτων μία αντίδραση που θα δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα, κοινωνικές εκρήξεις. Και βεβαίως δικαιολογημένα θα αντιδράσουν». (αφού τους δίνετε εσείς το έναυσμα να ξαναοργανώσουν Δεκεμβριανά εις βάρος του Ελληνικού λαού είναι δυνατόν να μην σας ψηφίσουν οι πρώην λαθρομετανάστες και νυν μετανάστες;)

18/12/08 in.gr

Σοσιαλιστική Διεθνής - Γ. Παπανδρέου

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανδρέου στο ρόλο των γυναικών, των νέων, των μειονοτήτων και των μεταναστών, οι οποίοι, όπως είπε, "αμφισβητούν την εξουσία που κατέχουν οι άλλοι και απαιτούν τη μοιρασιά της". (και οι (λαθρο)μετανάστες δικαιούνται να φάνε από την πίτα της Ελλάδας που δεν έχει να θρέψει τα δικά της παιδιά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια εκτός από την μοναδική μειονότητα μουσουλμάνων της Θράκης σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης ποιές είναι οι άλλες μειονότητες που έχουμε στην Ελλάδα Γιώργο Παπανδρέου;)

"Μας αμφισβητούν, τόνισε, όταν γινόμαστε μέρος του κατεστημένου, όταν βλέπουν έλλειψη αλληλεγγύης, αξιοκρατίας και διαφάνειας". Πρότεινε να ενισχυθούν οι ομάδες αυτές μέσα στη Διεθνή και στα σοσιαλιστικά κόμματα, "γιατί αποτελούν πηγή φρέσκου οξυγόνου για την υγεία των κομμάτων". (αμφισβητούν και οι λαθρομετανάστες... με το που πατά κάποιος παράνομος το πόδι του στην Ελλάδα αποκτά δικαιώματα και δεν απελαύνεται... αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένο να ενισχύσει την παρανομία στο έπακρο.... οι μελλοντικοί του αλλοδαποί ψηφοφόροι είναι στη πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του)

30/06/08
Εμείς απαντούμε στον γιο τον Αντρέα Παπαντρέου. Ο πατέρας σας ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε "Η Ελλάδα στους Έλληνες", εσείς λέτε "Η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες". Δεν είναι ώρα να αλλάξετε το όνομα του κόμματός σας μιας και καμία σχέση δεν έχει με τα αρχικά ιδεώδη; Το ότι εξαργυρώνετε κληρονομιά είναι πασιφανές αλλά το να εμπαίζετε τους Έλληνες είναι πολιτική φτήνια (για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ). Προτείνουμε να το μετατρέψετε σε ΠΑ.ΛΑ.ΚΙ (όπως το μπαλάκι του πιγκ-πογκ που άγεται και φέρεται ανάλογα με τις περιστάσεις) για να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. (Πανελλήνιο Λαθρομεταναστευτικό Κίνημα). Αν δεν σας αρέσει έχουμε κι άλλες ιδέες.

Παραθέτουμε προβληματισμό Έλληνα πολίτη

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21' ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΑΙΝΕΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΘΡΟΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ;

ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΣΩΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

silverghost

3 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΔΡΕΑ...ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΟ??.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΩΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ GEORGE? ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ! ΞΕΡΕΤΕ... Η ΣΟΥΛΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜ ΝΤΟΡΑ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ! ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΑΥΤΟΥ ΝΤΕ! ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ? Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ! ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟGEORGE ΘΑ ΦΕΡΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΟΥΝΤΑ, ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΛΛΙΝΑΤΟΥ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ "GASTERBAUTER", ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ¨ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ" ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "ΕΠΟΣ" ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ? THS 1ΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! Ο GEORGE ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ, Η ΝΤΟΡΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ! Κ ΕΜΕΙΣ Η ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ... ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...