Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Συνέντευξη με την κομένη απο την διδασκαλία αυνανισμού και μαστούρας από τις σχολικές βιβλιοθήκες

Να τι λέει η Έρση Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόσυρση του βιβλίου της «Ζιγκ Ζαγκ στις νεραντζιές» από τις σχολικές βιβλιοθήκες.

"…Τα όρια μεταξύ πορνογραφίας και λογοτεχνίας είναι εύληπτα. Αν στέκεται κανείς σε μια κακή λέξη, ένα «γαμώτο» ή «άει γαμήσου», δεν κάνει σωστά…"

Ερώτηση: «Μέγα Ανατολικό», δηλαδή, πρέπει να διαβάσουν τα παιδιά;

"….Αν δεν βαριούνται γιατί να μην διαβάσουν; Δηλαδή ο φόβος είναι να μην αυνανιστούν με Εμπειρίκο; (σ.σ. τα σώβρακα με τα γραβάτες έμπλεξε η θολοκουλτούρα) παρά με κάτι άλλο… …. Η λέξη «μουνί» σκέτη σημαίνει τίποτε;"

(σ.σ. τίποτε δεν σημαίνει λέτε για παιδιά ανήλικα; Φανταζόμαστε θα διδάξατε αυνανισμό στον 35χρονο γιό σας και στη 22χρονη κόρη σας όταν ήταν ανήλικα και σκοπεύατε να το κάνετε με όλα και μάλιστα με την βούλα του υπουργείου Παιδείας.).

Μετά μας αφηγείται μέρος του βιβλίου όπου μια νέα κοπέλα που πεθαίνει διηγείται από την Εντατική

"….διηγείται ότι μια φορά μέσα στην Εντατική είχε δει ένα «δικέφαλο» πέος… Ίσως αυτό το δικέφαλο πέος τους θύμισε τίποτε άλλο και τους τάραξε, αλλά εγώ πιστεύω ότι ένας συγγραφέας χρειάζεται διάλυση στερεοτύπων….. "

(σ.σ. τι μας θυμίζει ..τι μας θυμίζει η λέξη διάλυση στερεοτύπων… α!! τι κυρά Ρεπούση… φιλενάδες είναι το καταλάβατε ε; Ομολογεί αμέσως μετά την μεγάλη της πίκρα για την απόσυρση του εμετικού ανιστόρητου βιβλίου της Ρεπούση)

Σε ερώτηση σχετικά με την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄Δημοτικού και αν αυτό έδωσε αέρα στους "βιβλιοφάγους" λέει:

"… Ε το ένα σπρώχνει το άλλο. Ναι τελικά ίσως όλα αυτά να μην τα ζούσαμε πριν από μερικά χρόνια"

(σ.σ αργήσατε αλλά το καταλάβατε ότι στην αποδόμηση της νεολαίας μπήκε κάποιος έστω και στοιχειώδης φραγμός πριν την ξετινάξετε εντελώς και μάλιστα μέσα από τα σχολεία).

Η κ. Σωτηροπούλου επίσης λίγο πιο κάτω μας λέει πως εκνευρίζεται ο σκύλος της από τις καμπάνες της εκκλησίας και διαμαρτύρεται γιατί δεν του επιτρέπεται η είσοδος σε αυτή(!)

(σ.σ. ας πει κάποιος στην Μητρόπολη να μην τις χτυπάνε γιατί ενοχλείται η αυτού εξοχότητά της)

Ερώτηση: Πώς είναι να μένεις κοντά στη Μητρόπολη; Τις Κυριακές ξυπνάτε με τιε καμπάνες;

"Συνέχεια ακούγονται και είναι από τα λίγα πράγματα που δαιμονίζουν τον σκύλο…Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκνευρίζεται τρομερά με τις κωδωνοκρουσίες. Το ξέρετε ότι τα σκυλιά δεν επιτρέπεται να μπουν σε εκκλησία; Πάντρευα έναν φίλο στη Τήνο, σε ένα πολύ μικρό εκκλησάκι, και από μια τρύπα προσπαθούσε να μπει και του φωνάζανε «ξουτ ουστ». Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπονται τα σκυλιά "

(σ.σ. τι μαθαίνει κανείς από κάποιον που είχε την αξίωση τα βιβλία του να τα διαβάζουν τα παιδιά. Ότι δεν ήξερε ότι τα ζώα απαγορεύονται στην εκκλησία. Θα μου πείτε μόνο από περιγραφή γεννητικών οργάνων και διδασκαλία αυνανισμού και μαστούρας η κυρία ξέρει καλά, στα υπόλοιπα υστερεί)

Λίγο παρά κάτω μας λέει ότι είχε μια δύσκολη εφηβεία, ότι τελείωσε το Γυμνάσιο δια της βίας, ότι οι αποβολές πήγαιναν σύννεφο και ότι από ναρκωτικά τα έχει δοκιμάσει όλα και αγαπημένο μέρος για να γράφει είναι η Ταϋλάνδη(!).

Μας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι μαστουρωμένη (στο βιβλίο της αναφέρει ότι ο πυρετός είναι η πιο καλή μαστούρα-κάτι θα ξέρει αφού από ναρκωτικά δεν έχει αφήσει κανένα παραπονούμενο-) όταν γράφει και απορεί όταν μαθαίνει ότι άλλοι μπορούν να γράψουν έχοντας καπνίσει κάτι ή πίνοντας.

Καλά στο τελευταίο αν θέλουμε την πιστεύουμε ειδικά μετά από τέτοια παράκρουση λεκτικής πορνογραφίας στο βιβλίο που ήθελε να διαβάζουν και παιδιά.

Πηγή: Τα Νέα
19-20 Απριλίου 2008
σελ.22-23

4 σχόλια:

Το κάρβουνο είπε...

Έλεος! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε; Καταστρέφουμε τα παιδιά μας και κάποτε θα το πληρώσουμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

"Αν στέκεται κανείς σε μια κακή λέξη, ένα «γαμώτο» ή «άει γαμήσου», δεν κάνει σωστά…"

Συμφωνώ απολύτως, γι αυτό ας πάει να γαμηθεί, η μαλάκω.

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Tι τίτλο έχει η συνέντευξη;

"Δύο νεοταξίτες κήρυκες της χρήσης ναρκωτικών συζητάνε" μήπως;

Έχετε παρατηρήσει την εμμονή του Θεοδωράκη να φέρνει τη συζήτηση γύρω από τη χρήση των ναρκωτικών;

Λέτε γι αυτό το λόγο να τον ήθελε ο ... για εκπρόσωπο τύπου, όπως είχε διαρρεύσει;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι μήπως και αυτό ενα βήμα για ιδιωτικοποίηση των σχολείων ?
Δεν ξερω για σας, αλλα εγώ όταν ακουω τετοια σκεφτομαι να στείλω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο.
Και για τα δημόσια δε με νοιαζει (ειναι που ειναι σκατα, αν τα γεμίσουμε και με σκατο-βιβλία)..., ας τα πουλήσουν σε ιδιώτες έναντι 9Euro το ενα (γιατι ετσι όπως παμε τοσο θα αξίζουν). Αν θελουν ας πουλήσουν και την ιδια τη χώρα, ουτε γι αυτό δε με νοιαζει ετσι όπως πανε να την καταντήσουν...
Αυτό το εθνος ξεκίνησε με το σταυρό πάνω στη σημαία του γιατι είχε την Παναγιά και το Θεο σαν οδηγό στην απελευθέρωση. Ο σταυρός ήταν βαλμένος σε κάθε εθνικό συμβολο. Αν τώρα καποιοι θελουν αυτό να το ξεχασουν, αυτή η χώρα αξίζει να κατακτηθεί και να ερημωθει. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοι που ειναι χριστινοί.

Μπράβο στο δικαστη που απεσυρε το βιβλίο. Ελπίζω να ακολουθήσουν και αλλοι το παράδειγμά του και να μη σκεφτονται οπως μερικοι αμυαλοι που δε λενε τιποτα μονο και μόνο επειδή για το βιβλίο διαμαρτηρήθηκε πρώτος ο ακραίος Πλεύρης. Η δικαιοσύνη πρέπει να ειναι δικαιοσύνη και οχι λαικισμός.

Και ελπίζω να βρεθεί και κάποιος που κατανοεί τις ελληνικές λέξεις και το νόημά τους για να πει σε μερικούς ανοητους ότι η απόσυρση απο τις σχολικές βιβλιοθήκες δεν ειναι λογοκρισία, απλά γιατι τα σχολεία δεν ειναι όλη η ελληνικη κοινωνία. Τα σχολεία είναι ενας απλός πελάτης των εκδόσεων "Κεδρος",
ο οποίος ελέγχεται απο τους νόμους για τη δραστηριότητά του επειδή ειναι φορέας παιδείας.

Και το εν λόγω βιβλίο μόνο παιδεία δεν προσφέρει.