Ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την καταπολέμηση της πείνας και του υποσιτισμού σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Rockefeller Foundation συνεργάζονται για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για την ανάπτυξη γενετικά τροποποιημένων μπανανών.
Επιστήμονες από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία εργάζονται στο έργο για να κάνουν τις μπανάνες να περιέχουν περισσότερες βιταμίνες και να είναι επίσης πλούσιες σε σίδηρο, προκειμένου να καταπολεμηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα αναιμίας στην Ινδία. Το Πανεπιστήμιο θα συνεργαστεί με ινδικά ιδρύματα για την ανάπτυξη των μπανανών.
========
Ο Bill Gates πιέζει να μετατρέψει τις φυσικές μπανάνες σε GMO FRANKENFOOD
μετά τα "artificial egg" που υποστήριξαν οικονομικά οι δισεκατομμυριούχοι Peter Thiel και Bill Gates
https://naturalnews.com/042997_Bill_Gates_zombie_eggs_vegan_foods.html
από τα αυγά ζόμπι του Μπιλ Γκέιτς που κατασκευάζονται σε μυστικά εργαστήρια στους κλώνους της μπανάνας Franken*
*γονιδιακά επεξεργασμένη μπανάνα, όπου οι τροποποιήσεις CRISPR-Cas9 (CRISPR-DNA-editing molecules) άλλαξαν το γονιδίωμα της μπανάνας Cavendish. Η γενετική μηχανική μετέτρεψε τις μπανάνες σε αλμπίνο που είχαν ανοσία στο TR4.
Όχι, οι μπανάνες δεν αντιμετωπίζουν εξαφάνιση, αλλά είναι απλώς άλλη μια δικαιολογία για να μετατρέψουμε ένα απολύτως φυσιολογικό, υγιεινό είδος φρούτου σε Frankenfood που κάνει -μόνο ο Θεός-ξέρει- τι στο ανθρώπινο σώμα.
οι επιστήμονες συλλέγουν την ασθένεια της μπανάνας (Tropical Race 4 ή "TR4") από το έδαφος σε φυτείες και "ξεριζώνουν" γονίδια, ώστε τα χημικά φυτοφάρμακα να σκοτώσουν τα παθογόνα που βλάπτουν την απόδοση, αλλά όχι τις ίδιες τις μπανάνες. Το TR4 είναι ένα στέλεχος μύκητα που ζει στο έδαφος και πνίγει τα φυτά της μπανάνας από τα θρεπτικά συστατικά τους και το νερό, ενώ είναι αρκετά ανθεκτικό στα φυτοφάρμακα.
Στέλνονται στους ΓΤΟ επιστήμονες για μετάλλαξη και τροποποίηση, χωρίς δοκιμές ασφάλειας σχετικά με την ανθρώπινη κατανάλωση.Ίδια παλιά ιστορία, αλλά ένα νέο φαγητό στο μπλοκ τεμαχισμού γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.
Το παθογόνο TR4 καταστρέφει τη μπανάνα Cavendish, η οποία αντιπροσωπεύει σχεδόν τις μισές μπανάνες παγκοσμίως
Αν και υπάρχουν περισσότερες από 1.000 ποικιλίες μπανάνας παγκοσμίως, το Cavendish αντιπροσωπεύει περίπου το 47 τοις εκατό αυτών, περίπου 50 εκατομμύρια τόνους και σχεδόν όλες τις εξαγωγές μπανάνας. Αυτή η βιομηχανία υψηλού όγκου έχει χαμηλό περιθώριο κέρδους, επομένως γκουρού της τεχνολογίας τροφίμων, όπως ο Bill Gates, προσλαμβάνουν επιστήμονες για να βρουν τρόπους να περικόψουν τις γωνίες, εις βάρος της ανθρώπινης υγείας, φυσικά, ενώ τσεπώνουν δισεκατομμύρια από μια ήδη ακμάζουσα βιομηχανία.
Έτσι ακριβώς όπως η φάρσα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, οι μπανάνες δεν καίγονται ούτε διαλύονται από παράσιτα που μοιάζουν με τον Έμπολα. Και όχι, οι ΓΤΟ δεν θα σώσουν τον πλανήτη έτσι ώστε τα τρόφιμα να μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς ήλιο ή νερό ή θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, τα επιστημονικά περιοδικά και οι ιστότοποι θέλουν όλοι να πιστεύουν ότι οτιδήποτε «μαγειρεύεται» και τροποποιείται σε ένα εργαστήριο είναι 100 τοις εκατό ασφαλές, βιώσιμο και εξαιρετικό για την υγεία σας.
Παλαιότερα, πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι πιο κοινές μπανάνες ήταν οι Gros Michel, που ήταν πολύ πιο γλυκές και πιο κρεμώδεις. Το Cavendish είναι πραγματικά μια μπανάνα δεύτερης κατηγορίας, με αδύναμη φλούδα και χωρίς γενετική ποικιλομορφία.
Το USDA (Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) λέει ότι ο χειρισμός των γονιδίων σε ένα εργαστήριο με τρόπους που η φύση δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει είναι βασικά το ίδιο πράγμα που κάνει η φύση, απλώς πιο αργά.
Για το USDA, μια γονιδιακή τοξίνη από ένα φυτό στα προϊόντα, όπως το καλαμπόκι, τα πορτοκάλια ή οι μπανάνες, είναι σχεδόν φυσική, οπότε γιατί όχι;
Απάντηση: Επειδή δεν γίνονται δοκιμές ασφαλείας για να διαπιστωθεί εάν είναι εντάξει να τρώνε οι άνθρωποι, γι' αυτό όχι.
Το να λένε ότι οι επιστήμονες στα εργαστήρια χρησιμοποιούν τεχνικές γονιδιακής επεξεργασίας που είναι ίδιες με ό,τι συμβαίνει στη φύση είναι παράλογο, λαμβάνοντας υπόψη την γονιδιακά επεξεργασμένη μπανάνα, όπου οι τροποποιήσεις CRISPR-Cas9 άλλαξαν το γονιδίωμα της μπανάνας Cavendish, έτσι ώστε τα φυτά να αποδειχθούν συρρικνωμένα και λευκά. Η γενετική μηχανική μετέτρεψε τις μπανάνες σε αλμπίνο που είχαν ανοσία στο TR4. Είναι οι «μπανάνες εξολοθρευτές» του TR4;
( το CRISPR είναι η νεότερη γενιά τεχνολογίας επεξεργασίας γονιδίων) που έλαβε άδεια από το USDA)
... είναι η «επίθεση των μεταλλαγμένων Franken-bananas!» Αυτό είναι απλώς άλλο ένα Frankenfood που μπορεί να παρακάμψει τους κανονισμούς ΓΤΟ του USDA.
[σχετικά 2016 « ανθεκτικά στο μαύρισμα » μανιτάρια https://thecounter.org/gene-editing-mushroom-browning/]
Ίσως σύντομα να εφεύρουν τα λεγόμενα «εμβόλια τύπου CRISPR» που τροποποιούν γενετικά το ανθρώπινο DNA, έτσι ώστε αυτά τα σώματα στα οποία γίνεται η ένεση να αποτύχουν να καταπολεμήσουν τη μόλυνση από συγκεκριμένους ιούς που έχουν κατασκευαστεί από εργαστήριο… περιμένετε… το έκαναν ήδη. Αυτό ονομάζεται ADE (Antibody Dependent Enhancement) από mRNA.
Θα συνεχίσουμε όλοι να αναζητούμε βιολογικά τρόφιμα και τρόφιμα τοπικής καλλιέργειας που δεν περιέχουν φυτοφάρμακα ή εντομοκτόνα ή ζιζανιοκτόνα; Το πιο σίγουρα. Να τρώμε υγιεινά. να πίνουμε καθαρό νερό. να αναζητούμε φυσική ιατρική. Να αποφεύγουμε οτιδήποτε χρηματοδοτούν αυτοί οι φαρμακοποιοί και ο Μπιλ Γκέιτς στα μυστικά τους εργαστήρια Franken. Όλα είναι απλώς μείωση του πληθυσμού .
Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
Wired.co.uk
NaturalNews.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Υβριστικά σχόλια θα πηγαίνουν στα αζήτητα.