Βίντεο δείχνει ένα κομμάτι ωμού κρέατος να πάλλεται πάνω σε ξύλινη επιφάνεια κοπής.
το βίντεο γυρίστηκε από την Reski Hendra Yuniarko που ζει στην Ινδονησία.
Η Yuniarko αγόρασε ένα κιλό κρέας, και όταν το βράδυ άρχισε να ετοιμάζει το φαγητό, παρατήρησε με φρίκη, αυτή την ανωμαλία.
Σχολιαστές του βίντεο, το ονόμασαν «κρέας zombie» και έκαναν την υπόθεση, ότι ζούσε ακόμη και μετά το διαχωρισμό του από το σώμα του ζώου.
Σύμφωνα με άλλους, έχουμε ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, όπου οι νευρικές απολήξεις στο νωπό κρέας προκαλούν τον μυϊκό ιστό να δονείται αισθητά. Τα μυϊκά κύτταρα, διαθέτουν τις μηχανικές ιδιότητες της διεγερσιμότητας (σύσπασης)
Η Yuniarko πόσταρε το αποτρόπαιο βίντεο στο YouTube, όπου ακούγονται παιδιά να σχολιάζουν και να γελούν, καθώς η γυναίκα ξαναρίχνει το δονούμενο κρέας πίσω και το επαναφέρει στην αρχική του θέση, αρκετές φορές.
το footage στο YouTube, περιγράφει το κρέας ως Qurbani που προέρχεται είτε από κρέας κατσίκας, είτε προβάτου, αγελάδας ή καμήλας που σφάχτηκε κατά τη διάρκεια του "islamic month of Dhul Hijjah".
Πολλοί θεωρούν ότι το παλλόμενο κομμάτι κρέατος δείχνει έτσι, τη φρεσκάδα του...
συνήθως είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από νευρικές απολήξεις που ακόμα πυροδοτούν την κίνηση και προκαλούν τη μυϊκή σύσπαση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει για μια ώρα, ώσπου να πεθάνει το κεντρικό νευρικό σύστημα.
σε ένα άλλο κλιπ, ένα σφάγιο στο κρεοπωλείο δείχνει να κινείται σαν ζωντανό, παρά του ότι σφάχτηκε και γδάρθηκε.
το κρέας φαίνεται να πάλλεται σε αρκετά σημεία καθώς κρέμεται από το τσιγγέλι του κρεοπωλείο στην οροφή του Tagayatay Market στις Φιλιππίνες.
το κλιπ γυρίστηκε από τον Jaime Tolentino και δείχνει το κρέας να κουνιέται για τρία περίπου λεπτά προτού η σύσπαση του καταλαγιάσει.
πηγές 29-8-18
http://esoreiter.ru/index.php?id=0818/29-08-2018-092039.html&dat=news&list=08.2018
https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/mystery-cut-raw-zombie-meat-13149597
https://www.youtube.com/watch?v=8NGVQBDyUVg
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
ένα ακόμη βίντεο δείχνει ένα δονούμενο κομμάτι ωμού μοσχαρίσιου κρέατος που κρατάει μια γυναίκα, στην Κίνα.
Κάποιες θεωρίες περιλαμβάνουν την ιδέα ότι το κρέας μολύνθηκε από παράσιτα (σκουλήκια) που δημιουργούν την κίνηση κάτω από τη σάρκα.
η Ms Cheng αγόρασε το βόειο κρέας, στο Shandong στην ανατολική Κίνα
τρομοκρατημένη είδε την μπριζόλα να συσπάται σαν να ήταν ζωντανή και να είχε "χτύπο καρδιάς"!
Οι ειδικοί είπαν ότι οι σπασμοί προκλήθηκαν από νευρικές απολήξεις που δεν είχαν πεθάνει
η Ms Cheng βιντεοσκόπησε το ανησυχητικό footage των 20 δευτερολέπτων που αμέσως συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια κλικ στο Weibo (το κινεζικό ισοδύναμο με το Twitter)
Η ωμή μπριζόλα φαινόταν να πάλλεται μία ώρα μετά την αγορά της. Η κ. Cheng, που ζει στην επαρχία Shandong, ήταν έτοιμη να την μαγειρέψει, όταν παρατήρησε τις ενοχλητικές κινήσεις, που την έκαναν να μοιάζει σαν "ακόμα ζωντανή"
Ο Lv Suwen, ειδικός στο τοπικό τμήμα υγείας των ζώων, δήλωσε ότι οι σπασμοί προκλήθηκαν από νευρικές απολήξεις που δεν είχαν πεθάνει ακόμη.
ο κ. Lv δήλωσε: "Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι κρέατος είναι πολύ φρέσκο και προέρχεται από ένα πρόσφατα σφαγμένο ζώο.
«Το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι νεκρό, αλλά οι νευρικές απολήξεις στους μυς εξακολουθούν να πυροδοτούν με αποτέλεσμα τις συσπάσεις, επειδή τα νεύρα δεν είναι ακόμη νεκρά. Αυτό θα σταματήσει μετά από λίγο. »
Η κ. Cheng είπε ότι αγόρασε το κρέας στις 8 το πρωί και άρχισε να το κόβει στις 9 το πρωί, αλλά δεν είναι σαφές πότε το είχαν σφάξει.
Αξιωματούχοι του υγειονομικού τμήματος δήλωσαν ότι το κρέας ήταν ασφαλές για φαγητό.
Δεν περιείχε σκουλήκια ή κάτι άλλο που να το κάνει να αναπηδάει...
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3142912/Pulsating-beef-China-taken-home-butchers.html
Video of Pulsating 'FRANKENSTEIN Meat'
το βίντεο γυρίστηκε από την Reski Hendra Yuniarko που ζει στην Ινδονησία.
Η Yuniarko αγόρασε ένα κιλό κρέας, και όταν το βράδυ άρχισε να ετοιμάζει το φαγητό, παρατήρησε με φρίκη, αυτή την ανωμαλία.
Σχολιαστές του βίντεο, το ονόμασαν «κρέας zombie» και έκαναν την υπόθεση, ότι ζούσε ακόμη και μετά το διαχωρισμό του από το σώμα του ζώου.
Σύμφωνα με άλλους, έχουμε ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, όπου οι νευρικές απολήξεις στο νωπό κρέας προκαλούν τον μυϊκό ιστό να δονείται αισθητά. Τα μυϊκά κύτταρα, διαθέτουν τις μηχανικές ιδιότητες της διεγερσιμότητας (σύσπασης)
Η Yuniarko πόσταρε το αποτρόπαιο βίντεο στο YouTube, όπου ακούγονται παιδιά να σχολιάζουν και να γελούν, καθώς η γυναίκα ξαναρίχνει το δονούμενο κρέας πίσω και το επαναφέρει στην αρχική του θέση, αρκετές φορές.
το footage στο YouTube, περιγράφει το κρέας ως Qurbani που προέρχεται είτε από κρέας κατσίκας, είτε προβάτου, αγελάδας ή καμήλας που σφάχτηκε κατά τη διάρκεια του "islamic month of Dhul Hijjah".
Πολλοί θεωρούν ότι το παλλόμενο κομμάτι κρέατος δείχνει έτσι, τη φρεσκάδα του...
συνήθως είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από νευρικές απολήξεις που ακόμα πυροδοτούν την κίνηση και προκαλούν τη μυϊκή σύσπαση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει για μια ώρα, ώσπου να πεθάνει το κεντρικό νευρικό σύστημα.
σε ένα άλλο κλιπ, ένα σφάγιο στο κρεοπωλείο δείχνει να κινείται σαν ζωντανό, παρά του ότι σφάχτηκε και γδάρθηκε.
το κρέας φαίνεται να πάλλεται σε αρκετά σημεία καθώς κρέμεται από το τσιγγέλι του κρεοπωλείο στην οροφή του Tagayatay Market στις Φιλιππίνες.
το κλιπ γυρίστηκε από τον Jaime Tolentino και δείχνει το κρέας να κουνιέται για τρία περίπου λεπτά προτού η σύσπαση του καταλαγιάσει.
πηγές 29-8-18
http://esoreiter.ru/index.php?id=0818/29-08-2018-092039.html&dat=news&list=08.2018
https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/mystery-cut-raw-zombie-meat-13149597
https://www.youtube.com/watch?v=8NGVQBDyUVg
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
ένα ακόμη βίντεο δείχνει ένα δονούμενο κομμάτι ωμού μοσχαρίσιου κρέατος που κρατάει μια γυναίκα, στην Κίνα.
Κάποιες θεωρίες περιλαμβάνουν την ιδέα ότι το κρέας μολύνθηκε από παράσιτα (σκουλήκια) που δημιουργούν την κίνηση κάτω από τη σάρκα.
η Ms Cheng αγόρασε το βόειο κρέας, στο Shandong στην ανατολική Κίνα
τρομοκρατημένη είδε την μπριζόλα να συσπάται σαν να ήταν ζωντανή και να είχε "χτύπο καρδιάς"!
Οι ειδικοί είπαν ότι οι σπασμοί προκλήθηκαν από νευρικές απολήξεις που δεν είχαν πεθάνει
η Ms Cheng βιντεοσκόπησε το ανησυχητικό footage των 20 δευτερολέπτων που αμέσως συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια κλικ στο Weibo (το κινεζικό ισοδύναμο με το Twitter)
Η ωμή μπριζόλα φαινόταν να πάλλεται μία ώρα μετά την αγορά της. Η κ. Cheng, που ζει στην επαρχία Shandong, ήταν έτοιμη να την μαγειρέψει, όταν παρατήρησε τις ενοχλητικές κινήσεις, που την έκαναν να μοιάζει σαν "ακόμα ζωντανή"
Ο Lv Suwen, ειδικός στο τοπικό τμήμα υγείας των ζώων, δήλωσε ότι οι σπασμοί προκλήθηκαν από νευρικές απολήξεις που δεν είχαν πεθάνει ακόμη.
ο κ. Lv δήλωσε: "Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το κομμάτι κρέατος είναι πολύ φρέσκο και προέρχεται από ένα πρόσφατα σφαγμένο ζώο.
«Το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι νεκρό, αλλά οι νευρικές απολήξεις στους μυς εξακολουθούν να πυροδοτούν με αποτέλεσμα τις συσπάσεις, επειδή τα νεύρα δεν είναι ακόμη νεκρά. Αυτό θα σταματήσει μετά από λίγο. »
Η κ. Cheng είπε ότι αγόρασε το κρέας στις 8 το πρωί και άρχισε να το κόβει στις 9 το πρωί, αλλά δεν είναι σαφές πότε το είχαν σφάξει.
Αξιωματούχοι του υγειονομικού τμήματος δήλωσαν ότι το κρέας ήταν ασφαλές για φαγητό.
Δεν περιείχε σκουλήκια ή κάτι άλλο που να το κάνει να αναπηδάει...
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-3142912/Pulsating-beef-China-taken-home-butchers.html
Video of Pulsating 'FRANKENSTEIN Meat'
https://www.youtube.com/watch?v=f83mjc0_HZk