Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Μεταλλαγμένα μωρά μετά τον εμβολιασμό με mRNA; Το εμβόλιο Covid της AstraZeneca συνδέεται με την αιμορραγική διαταραχή (ITP)

Το εμβόλιο Covid της AstraZeneca συνδέεται με μια άλλη αιμορραγική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει εξάνθημα με μοβ κουκίδες

Μελέτη 5,4 εκατομμυρίων Σκωτσέζων διαπίστωσε,
11 περιπτώσεις ιδιοπαθούς θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας [ idiopathic thrombocytopenic purpura (ITP)] ανά εκατομμύριο δόσεις του Oxford jab

Αυτό είναι παρόμοιο με τον αριθμό των περιπτώσεων ITP για άλλα εμβόλια γρίπης και ηπατίτιδας Β

Ο κίνδυνος εμφάνισης της ίδιας κατάστασης, είναι υψηλότερος εάν έχετε ήδη Covid-19.

Οι ερευνητές λένε ότι περίπου ένα στα 100.000 άτομα που κάνουν το εμβόλιο θα υποστεί ιδιοπαθή θρομβοκυτταροπενική πορφύρα (ITP).

Η πάθηση μπορεί να προκαλέσει μικρούς μώλωπες γύρω στο σώμα και μπορεί κάποιοι να έχουν ένα μοβ διάστικτο εξάνθημα.

Σχεδόν 350 Βρετανοί χτυπήθηκαν με μια ξεχωριστή σπάνια διαταραχή πήξης μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca, το οποίο αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. 

Η επιπλοκή κάνει τους επικεφαλής της υγείας να συμβουλεύουν άτομα κάτω των 40 ετών να κάνουν διαφορετικό εμβόλιο.

Εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, οι οποίοι αποκάλυψαν τη σύνδεση με το ITP, δεν είπαν πόσοι άνθρωποι συνέχισαν επίσης να αναπτύσσουν θρόμβους. 

Για το εμβόλιο AstraZeneca, ο κίνδυνος ανάπτυξης ITP διαρκεί σχεδόν τέσσερις εβδομάδες μετά την ένεση.  

Οι ακαδημαϊκοί που διερευνούν το ζήτημα λένε ότι η επιπλοκή είναι «εντελώς απούσα» σε εμβόλια mRNA όπως τα Pfizer και τα Moderna επειδή έχουν διαφορετικό μηχανισμό "delivery mechanism".

Τι είναι η ιδιοπαθής θρομβοκυτταροπενική πορφύρα (ITP);

Το ITP είναι μια κατάσταση που προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα να καταστρέψει τα αιμοπετάλια.

Τα αιμοπετάλια  είναι αιμοσφαίρια που πήζουν το αίμα και χρειάζονται για να αποτρέπουν αιμορραγία και μώλωπες μετά από τραυματισμό.

Οι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν ITP μετά από ιό, εμβόλιο ή ορισμένα φάρμακα, αλλά η αιτία είναι συχνά άγνωστη. Συνήθως διαγιγνώσκεται με εξέταση αίματος.

πηγή 9-6-21

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9668065/AstraZenecas-Covid-vaccine-linked-bleeding-disorder-cause-purple-dotted-rash.html?ito=push-notification&ci=228103&si=451208&ai=9668065

Τα δύο εμβόλια που χορηγούνται τώρα στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης, το εμβόλιο Johnson & Johnson και το εμβόλιο AstraZeneca βασίζονται σε τεχνολογία vector DNA, η οποία είναι πολύ διαφορετική από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εμβόλια mRNA. Αυτά τα εμβόλια έχουν επίσης ξεκινήσει χωρίς επαρκή αξιολόγηση

[Στη μοριακή κλωνοποίηση, ένας φορέας (vector) είναι ένα μόριο DNA που χρησιμοποιείται ως φορέας για τεχνητή μεταφορά ξένου γενετικού υλικού σε άλλο κύτταρο, όπου μπορεί να αναπαραχθεί ή / και να εκφραστεί ]

Το γεγονός είναι ότι, δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι μπορούν να προκαλέσουν αυτοί οι εμβολιασμοί στο ανθρώπινο σώμα μακροπρόθεσμα

=============

Μεταλλαγμένα μωρά; Επιστημονικό έγγραφο αποκαλύπτει τους φοβερούς κινδύνους των εμβολίων

Ο Δρ. Wolfgang Wodarg έχει μεταφράσει μια επιστημονική  εργασία (του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης MIT ) που δείχνει κυρίως τους κινδύνους των εμβολίων mRNA από BioNTech / Pfizer και Moderna.

=======

Το επιστημονικό έγγραφο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης MIT αποκαλύπτει τρομακτικούς κινδύνους εμβολίων Covid!

δεν γνωρίζουμε τις πολυπλοκότητες των πιθανών αποκρίσεων του οργανισμού σε ξένα mRNA και σε άλλα συστατικά αυτών των εμβολίων, πέρα ​​από τον απλό στόχο του οργανισμού να παράξει αντισώματα κατά της πρωτεΐνης των ακίδων.

Αυτή η μορφή του mRNA που παρέχεται στο εμβόλιο δεν εμφανίζεται στη φύση και ως εκ τούτου έχει τη δυνατότητα άγνωστων συνεπειών.

Η τεχνολογία είναι εντυπωσιακή, αλλά ο χειρισμός του κώδικα ζωής θα μπορούσε να οδηγήσει σε εντελώς απροσδόκητα αρνητικά αποτελέσματα, πιθανώς μακροπρόθεσμα ή ακόμη και μόνιμα.

το έγγραφο αναφέρεται επίσης στην πολυαιθυλενογλυκόλη που περιέχεται στα εμβόλια.
Η πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG για συντομία) είναι μια τοξική ουσία, ακόμη και αν έχει μόνο χαμηλή τοξικότητα. Αλλά μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ :

το αναφυλακτικό σοκ χωρίς άμεση θεραπεία προκαλεί «καρδιαγγειακή κατάρρευση»

Οι αλλεργιολόγοι γνωρίζουν ότι η πρώτη έκθεση σε αλλεργιογόνο είναι συχνά χωρίς σημαντική αντίδραση και είναι πολύ ήπια, αλλά εάν μια δεύτερη έκθεση σε αυτό το αλλεργιογόνο πραγματοποιηθεί μέσα σε μέσο διάστημα μερικών εβδομάδων, η αλλεργική αντίδραση μπορεί να εκτροχιαστεί εκρηκτικά και να απειληθεί η ζωή.

πηγή 5-5-21

https://www.schildverlag.de/2021/06/05/schlimmer-als-die-krankheit-ein-wissenschaftliches-papier-das-die-risiken-der-modernen-covid-impfstoffe-aufzeigt/

=======

Οι παρενέργειες από τα εμβόλια, θα μπορούσαν να είναι πολύ "χειρότερες από την ασθένεια".

Αναφυλακτικά σοκ, αυτοάνοσες ασθένειες, μια «καταιγίδα κυτοκίνης» (cytokine storm) που μπορεί να προκαλέσει μαζική βλάβη των ιστών μέσω φλεγμονής και ακόμη, αλλαγές στο ανθρώπινο DNA που είναι επομένως δυνατές.

Σε αυτή την τελευταία επιστημονική εργασία, που δημοσιεύτηκε στο "International Journal of Vaccine Theory" οι επιστήμονες , Stephanie Senef [she works in the Laboratory of Computer Science and Artificial Intelligence at MIT (Massachusetts Institute of Technology)] και  Greg Nigh, (a doctor of naturopathy in of Oncology in Portland) καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι:

Τα εμβόλια mRNA είναι "πειραματική γονιδιακή θεραπεία"  και έχουν «την πιθανότητα τραγικών, ακόμη και καταστροφικών, απρόβλεπτων συνεπειών».

και  τονίζουν "ότι αυτές οι ανησυχίες είναι δυνητικά σοβαρές και μπορεί να χρειαστούν χρόνια ή ακόμη και στοιχεία μεταξύ γενεών".

=========

Μεταλλαγμένα μωρά (Mutated babies)  μετά τον εμβολιασμό με mRNA;

Η πιθανή ενσωμάτωση της πρωτεΐνης ακίδας Sars-CoV-2 στο ανθρώπινο DNA θα μπορούσε επομένως να οδηγήσει σε «απρόβλεπτα αποτελέσματα». Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι στην περίπτωση ενός παιδιού που έχει συλληφθεί με εμβολιασμένο άτομο, η ακίδα της πρωτεΐνης θα μπορούσε να «εγγραφεί» (inscribed) στις γενετικές πληροφορίες του παιδιού.

Ως αποτέλεσμα, το βρέφος «δεν θα μπορεί να δημιουργήσει άμυνα ενάντια στον ιό και ο ιός θα μπορούσε πιθανώς να πολλαπλασιαστεί ανεμπόδιστα στο σώμα του βρέφους. Το βρέφος λογικά θα γινόταν σούπερ-διασκορπιστής (super-spreader)  σε μια τέτοια κατάσταση. "

Στο πρόσφατο αυτό επιστημονικό έγγραφο επισημαίνεται ότι, αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να υπάρχουν εικασίες, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι «ένα τέτοιο σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Σοβαρές φλεγμονώδεις αντιδράσεις και αυτοάνοσες ασθένειες

Θα υπήρχε επίσης «επαρκής λόγος να υποψιαζόμαστε ότι τα αντισώματα κατά της πρωτεΐνης των ακίδων συμβάλλουν στην ADE (infection-enhancing antibodies; antibody dependent enhancement), που προκαλείται από προηγούμενη μόλυνση ή εμβολιασμό SARS-CoV-2 και είτε εκδηλώνεται ως οξεία είτε ως χρόνια αυτοάνοση και φλεγμονώδης κατάσταση. "

[Η εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ADE συμβαίνει όταν τα αντισώματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας ανοσοαπόκρισης αναγνωρίζουν και συνδέονται με ένα παθογόνο, αλλά δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν τη μόλυνση.]

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους,  οι αναγνώστες του Wochenblick σοκαρίστηκαν από το θάνατο ενός γιατρού των ΗΠΑ μετά την ένεση BioNTech.  Ο 56χρονος Dr. Gregory Michael  πέθανε μόλις 16 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με BioNTech / Pfizer. Η αιτία ήταν μια ειδική μορφή θρομβοκυτταροπενίας, μια ασθένεια στην οποία το σώμα επιτίθεται στα δικά του αιμοπετάλια 

Απειλητικό για τη ζωή σοκ μετά τον εμβολιασμό

Τα πρόσθετα στους εμβολιασμούς ενέχουν περαιτέρω κίνδυνο. Η πολυαιθυλενογλυκόλη (polyethylene glycol) που περιέχεται στα εμβόλια μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις (αλλεργικό σοκ) σε εμβολιασμένα άτομα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μελέτες σε χοίρους έχουν δείξει ότι "το αναφυλακτοειδές σοκ στους χοίρους δεν εμφανίστηκε μετά την πρώτη ένεση, αλλά μετά τη δεύτερη ένεση"

Προστατευτικό αποτέλεσμα πολύ λιγότερο από ό, τι υποθέσαμε προηγουμένως.

ένα έγγραφο προειδοποιεί τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη ότι ο κίνδυνος αναφυλακτικού σοκ είναι τόσο υψηλός που "όλα τα κέντρα μαζικού εμβολιασμού πρέπει να διασφαλίζουν ότι υπάρχουν θεραπείες για σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις".

Η προστασία ως αποτέλεσμα των εμβολιασμών που διαφημίζεται, πρέπει να αναθεωρηθεί (να επανεκτιμηθεί)  

Το εμβόλιο περιέχει την ακίδα πρωτεΐνη

όταν στους ανθρώπους χορηγούνται εμβόλια mRNA, τα σώματά τους γίνονται εργοστάσια πρωτεϊνών ακίδων.

Ολόκληρο το σώμα μας μετατρέπεται σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων με ακίδες,

Αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολιασμού "explode" στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ

Όλοι μπορούν να πάρουν μια ιδέα για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid-19 για τον εαυτό τους. Υπάρχουν αντίστοιχες βάσεις δεδομένων σε πολλές χώρες. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς μπορούν επίσης να εμφανίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες, που έχουν συμβεί σε σχέση με τον ίδιο τον εμβολιασμό.

Μερικά παραδείγματα:

- ΗΠΑ: Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων  (VAERS)

https://vaers.hhs.gov/data.html

-  Ευρώπη:  EudraVigilance

https://www.adrreports.eu/de/disclaimer.html

-  Ελβετία:  Swissmedic

https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-vaccines-safety-update.html

-  Germany:  Βάση δεδομένων ADR  στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich

https://www.pei.de/DE/arzneimittelsicherheit/pharmakovigilanz/uaw-datenbank/uaw-datenbank-node.html#UAWDB

Αυτό το σύστημα μπορεί να αξιολογηθεί πολύ θετικά - ειδικά με τα εμβόλια Covid-19, για τα οποία οι μελέτες φάσης III δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Οι εγκρίσεις χορηγήθηκαν ως εγκρίσεις έκτακτης ανάγκης ή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επομένως, οι ανεπιθύμητες ενέργειες πρέπει να καταγράφονται επίσημα ακόμη και μετά από αυτήν την έγκριση υπό όρους. 

Υπάρχει επίσης μια βάση δεδομένων του ΠΟΥ που συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα από όλο τον κόσμο:  VigiBase®  ή  VigiAccess ™

Σχεδόν ένα εκατομμύριο παρενέργειες των εμβολίων Covid-19 έχουν εισαχθεί εδώ - οπότε πρέπει να υπολογίσουμε περισσότερες από δύο εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες έως το τέλος του 2021! 

Επιστροφή στο μεταλλαγμένο μωρό

Το schildverlag.de  γράφει και παραθέτει το έγγραφο:

Ένα παιδί από τη σύλληψη με εμβολιασμένο άτομο μπορεί κάλλιστα να είναι "Covid mutant"  του οποίου το γονιδίωμα περιέχει την πρωτεΐνη Covid spike:

Φαίνεται εύλογο ότι θα μπορούσε να προκύψει μια επικίνδυνη κατάσταση στο μέλλον, κατά την οποία μια γυναίκα λαμβάνει εμβόλιο mRNA κατά του SARS-CoV-2 και στη συνέχεια, λίγο αργότερα "συλλαμβάνει" και κυοφορεί ένα παιδί . Το σπέρμα θα μπορούσε να πάρει "RNA-coated liposomes" από το εμβόλιο και να χρησιμοποιήσει το LINE-1 για να τα μετατρέψει σε DNA. Στη συνέχεια θα παραχθούν πλασμίδια (plasmids)  που περιέχουν τον κωδικό για την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία προσλαμβάνεται από το γονιμοποιημένο ωάριο μέσω της διαδικασίας που περιγράφεται παραπάνω.

Το μωρό που γεννιέται μπορεί να μην είναι σε θέση να παράγει αντισώματα ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνη, επειδή το ανοσοποιητικό του σύστημα το βλέπει ως «το ίδιο» ("itself"). Εάν το μωρό επρόκειτο να μολυνθεί με SARS-CoV-2 σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής του, το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν θα μπορούσε να το υπερασπιστεί κατά του ιού και ο ιός θα μπορούσε πιθανώς να πολλαπλασιαστεί ανεμπόδιστα στο σώμα του μωρού. Το βρέφος λογικά θα γίνει σούπερ-διασκορπιστής (super-spreader) σε μια τέτοια κατάσταση.

Και κατά τη γνώμη των επιστημόνων αυτό σημαίνει:

Τα εμβόλια mRNA είναι μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης (potential to incorporate ) του κώδικα για την πρωτεΐνη ακίδα SARSCoV-2 στο ανθρώπινο DNA. Αυτός ο κωδικός DNA θα μπορούσε να κατευθύνει τη σύνθεση μεγάλου αριθμού αντιγράφων των πρωτεϊνούχων μολυσματικών σωματιδίων και αυτό έχει τη δυνατότητα να εισαγάγει πολλαπλά ψευδή σήματα στην ιστορία που ξεδιπλώνεται, οδηγώντας σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Και έτσι το έγγραφο καταλήγει στο συμπέρασμα:

Τα πειραματικά εμβόλια mRNA θεωρήθηκαν δυνητικά πολύ ωφέλιμα, αλλά έχουν επίσης την πιθανότητα πιθανών τραγικών και ακόμη και καταστροφικών απρόβλεπτων συνεπειών.

 Τα εμβόλια SARS-CoV-2 mRNA έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία, αλλά υπάρχουν πολλές πτυχές της ευρείας χρήσης τους που προκαλούν ανησυχία. Αντιμετωπίσαμε ορισμένες, αλλά όχι όλες αυτές εδώ τις ανησυχίες και θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, αυτές οι ανησυχίες είναι δυνητικά σοβαρές και ενδέχεται να μην εμφανίζονται για χρόνια ή ακόμη και σε γενιές. 

================

Το έγγραφο απαριθμεί τώρα ορισμένα μέτρα που θεωρούνται επειγόντως απαραίτητα για να αποτρέψουν τέτοιες επικείμενες καταστροφές ή τουλάχιστον να τις περιορίσουν, να τις παρακολουθήσουν και να τις ερευνήσουν.

Και μετά, στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν οι συστάσεις που οι κυβερνήσεις έπρεπε να είχαν κάνει στους πολίτες τους. Δεν θα εκπλήξει κανέναν αυτό που συνιστάται έντονα αλλά δεν γίνεται ποτέ.
Αντί να φυλακίζει τους ανθρώπους στα διαμερίσματα τους και να τους κρατάει στη μοναξιά και την κατάθλιψη, θα έπρεπε να έχουν άφθονο καθαρό αέρα - με λογική απόσταση -  να τρώνε υγιεινά, να ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κάτι το οποίο περιλαμβάνει επίσης αγάπη και αλληλεγγύη:

Τέλος, και αυτή είναι μια προφανής αλλά τραγικά αγνοούμενη πρόταση, η κυβέρνηση πρέπει να ενθαρρύνει τον πληθυσμό να λάβει ασφαλή και προσιτά μέτρα για να ενισχύσει φυσικά το ανοσοποιητικό του σύστημα, όπως: Για παράδειγμα, να ξοδεύουμε χρόνο στο φως του ήλιου για να αυξήσουμε τα επίπεδα της βιταμίνης D (Ali, 2020) και να τρώμε κυρίως βιολογικά (organic whole) τρόφιμα αντί για χημικά μολυσμένα μεταποιημένα τρόφιμα (Rico-Campà et al., 2019). Η κατανάλωση τροφίμων που είναι καλή πηγή  βιταμίνης Α, βιταμίνης C και βιταμίνης Κ2 θα πρέπει επίσης να ενθαρρύνεται, καθώς η ανεπάρκεια σε αυτές τις βιταμίνες έχει συνδεθεί με κακή έκβαση COVID-19 (σοβαρή ασθένεια, θάνατοι) (Goddek, 2020; Sarohan, 2020) .

Πρόκειται για περιεκτικές γνώσεις και πληροφορίες, που δημοσιοποιούνται από ένα από τα κορυφαία επιστημονικά ινστιτούτα στον κόσμο. Κάποιος πρέπει να διαβάσει πολύ προσεκτικά αυτές τις συλλογικές ανησυχίες και επιχειρήματα. Αυτή δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, είναι η σκέψη μερικών από τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο.

σχετικό δημοσίευμα 18-3-21

πρώην ιολόγος του Ιδρύματος Bill Gates προειδοποιεί: "Αυτός ο εμβολιασμός μετατρέπει τον ιό σε τέρας αντί να τον νικήσει ..."  

ο ανεξάρτητος ιολόγος Dr. Geert Vanden Bossche, προγραμματιστής εμβολίων και πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας ένωσης εμβολιασμού GAVI, Novartis και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, δημοσίευσε την επείγουσα προειδοποίησή του στο Twitter στις 6 Μαρτίου 2021:

ισχυρίζεται ότι τα νέα εμβόλια κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που υπόσχονται οι κατασκευαστές, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης. Οι μαζικοί εμβολιασμοί σε μια συνεχιζόμενη πανδημία απειλούν μαζικό θάνατο και νέες παραλλαγές θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ανεξέλεγκτα τέρατα. Η ανθρωπότητα απειλείται με γενοκτονία.

πηγή 9-6-21

https://www.pravda-tv.com/2021/06/mutanten-babys-wissenschafts-papier-zeigt-erschreckende-impfstoff-risiken/

ο συγγραφέας  aikos2309 του άρθρου 

Mutanten-Babys? Wissenschafts-Papier zeigt erschreckende Impfstoff-Risiken

γράφει ότι και  άλλοι πολύ γνωστοί επαγγελματίες είπαν το ίδιο πράγμα στην αρχή των εμβολιασμών. ο καθένας μπορεί να αποφασίσει, αλλά πρέπει να ξέρει τα υπέρ και τα κατά. 

πέρασε μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας να διαβάσει το επιστημονικό έγγραφο του Δρ. Wodarg, ώστε να μας δώσει εξηγήσεις και να μπορούμε όλοι να το καταλάβουμε

όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι είναι σημαντικό να διαβάσουν, να γνωρίσουν και να σκεφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: