Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, υποστηρίζει η κοινότητα με τα «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals)Η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ (EXTREMELY CRUEL) ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο -κυρίως στην Αμερική- παρουσιάζουν συμπτώματα πανομοιότυπα με αυτά των σχιζοφρενών, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς τους συμβαίνει. Μιλούν για μια προηγμένη τεχνολογία που επηρεάζει το μυαλό τους.
Αποκαλούνται  «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals) και δημιούργησαν μια κοινότητα, όπου συζητούν για τις ασυνήθιστες εμπειρίες τους
Το «φαινόμενο» της εμφάνισης τρομακτικών ψευδαισθήσεων, συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και εξαπλώνεται.
κάποια ΜΜΕ όπως το KMIR News, το κανάλι VICE κλπ, έχουν αρχίσει και ασχολούνται με αυτό
Πλησιάζουν μάρτυρες και προσπαθούν να εντοπίσουν τι είναι αυτό που εισβάλει  στο μυαλό και τους παρενοχλεί ή και τους ελέγχει.
Αυτή η παρενόχληση λόγω της περιορισμένης τεχνολογίας μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί.
σύμφωνα με το DSM (Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών) αυτές οι περιπτώσεις συμβαίνουν λόγω ψυχικής ασθένειας, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.
Κρυφές, προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης  [Highly advanced AI’s (Artificial Intelligence)]  αναπτύσσονται για να προκαλούν σκέψεις στους ανθρώπους. Διεγείρουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο χρησιμοποιώντας ένα GLOBAL SATELLITE GRID και χειραγωγούν τις ανθρώπινες ενέργειες
Τα «Στοχοθετημένα Άτομα» βιώνουν ασυνήθιστες εμπειρίες, διαπιστώνουν ότι δεν έχουν πλέον ιδιωτική ζωή και αντιμετωπίζουν καθημερινά, μη φυσιολογικά γεγονότα.
Καθώς βιώνουν τέτοιες εμπειρίες, κάνουν ψευδείς υποθέσεις για να τις κατανοήσουν.  Το στοχοθετημένο άτομο (θύμα)  δεν μπορεί να  αντιληφθεί αυτό το φαινόμενο λόγω της πολυπλοκότητάς του,
Επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει ποτέ ένα τέτοιο φαινόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσει τις αξιώσεις των θυμάτων.
Εάν το θύμα αντιληφθεί τελικά την αλήθεια, αρχίζει να αντιμετωπίζει φυσικές παρενοχλήσεις, ακόμα και απειλές θανάτου.
Βρίσκεται σε μια κατάσταση κινδύνου,  μπορεί να αντιμετωπίσει βλάβες στο σπίτι, στον υπολογιστή ή και στο κινητό του τηλέφωνο. Γενικά παρατηρεί γύρω του μη φυσιολογικά γεγονότα.
Πιστεύει ότι λαμβάνει  μηνύματα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και νομίζει ότι γίνονται υπαινιγμοί εις βάρος του.
Σε κάποιο σημείο καταλαβαίνει ότι οι σκέψεις του αποκωδικοποιούνται 24/7  (24 hours a day 7 days a week) με μια τεχνολογία που ποτέ δεν γνώριζε ότι  υπάρχει.
Στη συνέχεια, αναλύοντας βαθιά την εμπειρία του, καταλαβαίνει ότι, όχι μόνο οι σκέψεις του αποκωδικοποιούνται, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι σκέψεις του κατασκευάζονται και οι σκέψεις των φίλων του, επίσης δημιουργούνται.  Αυτή η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία  τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence ) χρησιμοποιείται για να προκαλέσει σκέψεις στο θύμα και στους φίλους του.
Οι κατασκευασμένες αυτές σκέψεις δημιουργούν ανώμαλα συγχρονισμένα γεγονότα ή ατυχήματα που οφείλονται στον συγχρονισμό των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, από την πρόκληση σκέψεων.
Κάποια στοχοθετημένα άτομα μιλούν για μία μυστική τεχνολογία που μπορεί να επηρεάζει το μυαλό τους. Για ένα είδος mind control – έλεγχο του νου. Για μία σύγχρονη εκδοχή του MK-ULTRA που εξελίσσεται κρυφά και που δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.
Άλλοι πιστεύουν ότι τους έχει εμφυτευτεί κάποιο μικροτσίπ που λαμβάνει αυτή την παρενόχληση από δορυφόρους.
Πραγματοποιούν έρευνα για να εντοπίσουν την προέλευση αυτής της μυστικής τεχνολογίας. Μερικοί πιστεύουν ότι κατάφεραν να την ανιχνεύσουν πίσω στην αρχαία Αίγυπτο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σήμερα, αυτή η τεχνολογία λειτουργεί από την Ελβετία χωρίς τη γνώση των Ελβετών πολιτών.
Μέλη της κοινότητας των στοχοθετημένων ατόμων πιστεύουν ότι, όλες οι ασυνήθιστες εμπειρίες, όπως το άκουσμα φωνής  μέσα στο κεφάλι τους, η διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, (Dissociative identity disorder (DID), also known as multiple personality disorder MPD) η ψευδαίσθηση της εκπομπής κλπ, οι δαιμονικές ή πνευματικές κατοχές, η μανία χορού, η αυτόματη γραφή, η υπνοβασία, ή ύπνωση,
οι θεϊκές φωνές και τα οράματα, η διόραση, η extra αισθητηριακή αντίληψη κλπ .. οφείλονται μόνο σε αυτή την τεχνολογία.
Η διακοπή της πολύπλοκης εγκεφαλικής διέγερσης που γίνεται στο πρόσωπο που εμφανίζει δαιμονική κατοχή (παρόμοια με αυτό ενός MPD) επιτρέπει την εμφάνιση και  σταθεροποίηση της κύριας προσωπικότητας.
Αυτή η τεχνολογία είναι ικανή να καταστείλει με ακρίβεια συγκεκριμένα μέρη του εγκεφάλου, επομένως, οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν τύφλωση, κώφωση, αδυναμία να μιλήσουν και ακόμη θα αντιμετωπιστούν  περιπτώσεις όπως η παράλυση ορισμένων τμημάτων του σώματος.
Κατά τη στιγμή της θεραπείας ή του θαύματος, απλά σταματούν οι κατασταλμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου, έτσι ώστε ο εγκέφαλος να λειτουργήσει με τον φυσικό τρόπο.
Αναφέρεται επίσης η δυνατότητα χειραγώγησης των ονείρων.
Αυτοί που μπορούν να προβλέψουν το μέλλον λόγω των παράξενων οραμάτων, των ονείρων και  των ακουστικών αντιλήψεων έχουν στοχοποιηθεί έτσι , ώστε ο οπτικός φλοιός και  ο ακουστικός φλοιός τους να διεγείρεται ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλαμβάνεται ότι ακούει αυτές τις λέξεις που σχετίζονται με μελλοντικά γεγονότα ή για να δει μελλοντικά γεγονότα.
Και πάλι, σύμφωνα με τους ίδιους, κάποια αόρατα πλάσματα τους βοηθούν.
Η ακρίβεια των προβλέψεων μπορεί να φτάσει άνω του 80%, ωστόσο το ερώτημα είναι, το ποιος προκάλεσε την εγκεφαλική τους διέγερση για να αντιληφθούν αυτές τις πληροφορίες.
Αυτή η τεχνολογία εγκεφαλικής διέγερσης, βρισκόταν στη Γη χιλιάδες χρόνια πριν, χωρίς να τη γνωρίζουμε και είναι προφανές ότι πίσω στο παρελθόν υπήρξε μια χρυσή εποχή.
Η τεχνολογική μας πρόοδος θα είναι μεγάλο ζήτημα για την επιβίωση τους και για να συνεχίσουν την αόρατη κυριαρχία τους, επομένως, θα βρουν πολλούς τρόπους για να καταστρέψουν τις ανθρώπινες ζωές και ιδιότητες.
Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται ελεύθερα, αλλά οι σκέψεις τους επηρεάζονται με μη φυσιολογικό τρόπο.
θα μπορούσαμε να αποκωδικοποιήσουμε τις σκέψεις μας με βάση τα ηλεκτρικά μοτίβα που προκύπτουν στον εγκέφαλό μας λόγω της συνειδητής σκέψης μας. Η πρόκληση αυτού του ίδιου ηλεκτρικού μοτίβου, στις σωστές περιοχές του εγκεφάλου, θα μας κάνει να αντιληφθούμε την ίδια σκέψη.
στο ακόλουθο πείραμα
αναγνωρίζεται ένα μοναδικό νευρωνικό δίκτυο που σχετίζεται με μια ευτυχισμένη μνήμη και κάθε φορά που το δίκτυο αυτό ενεργοποιείται μέσω εξωτερικών μέσων, το ποντίκι αρχίζει να έχει την ίδια αντίληψη ευτυχίας που είχε την προηγούμενη μέρα.
Η εσωτερική φωνή μας (λόγω της σκέψης) είναι μια αντίληψη ότι έχουμε, επομένως, εάν αναγνωρίσουμε το ηλεκτρικό πρότυπο που προκύπτει στον εγκέφαλο σύμφωνα με μια σκέψη, η ενεργοποίηση του ίδιου νευρικού δικτύου θα μας επιτρέψει να αντιληφθούμε την ίδια σκέψη,
Τεχνικά, οποιαδήποτε σκέψη μπορεί να προκληθεί σε ένα άτομο με προηγμένες τεχνολογίες εγκεφαλικής διέγερσης και να καθοδηγήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν ορισμένα μοναδικά πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, εκμεταλλευόμενη ανθρώπινες σκέψεις και συναισθήματα, αυτή η επικίνδυνη τεχνολογία χρησιμοποιείται για να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και ακόμη και στα έθνη χωρίς να το γνωρίζουμε.
οι ενέργειές μας επηρεάζονται εξαιτίας αυτών των προκαλούμενων σκέψεων και συμβαίνουν ακόμη και οι μη φυσιολογικοί αιφνίδιοι θάνατοι που οφείλονται σε αυτή την κρυμμένη τεχνολογία.
Μια αυτοκρατορία που έχει κυβερνήσει τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα με μια εξελιγμένη τεχνολογία, που είναι ικανή να αποκωδικοποιήσει τις σκέψεις μας, θα μπορούσε εύκολα να επιτύχει στόχους, να προκαλέσει σκέψεις, να χειριστεί τις πράξεις μας με αόρατο τρόπο, να σκοτώσει τους ανθρώπους χωρίς ίχνος και να μας κατευθύνει για να επιτύχουμε ορισμένα μοναδικά γεγονότα που επιθυμούν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν ελεύθερη βούληση, ωστόσο, ορισμένες ζωές σε αυτόν τον κόσμο επηρεάζονται σύμφωνα με το μεγάλο τους σχέδιο.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ορίζονται ως στοχοθετημένοι άνθρωποι, έχουν διαμαρτυρηθεί για μια κρυφή τεχνολογία για μεγάλο χρονικό διάστημα έως τώρα. Ισχυρίζονται ότι ακολουθούνται από μια μυστική ομάδα, ότι οι σκέψεις τους μεταδίδονται (αυτό είναι μια παραπλανητική αυταπάτη) και δέχονται επίθεση από μια τεχνολογία που ονομάζεται V2K (Voice to Skull). Αν και η ιατρική κοινότητα αντιμετωπίζει αυτές τις περιπτώσεις ως παραληρητικές εμπειρίες, δεν κατάφεραν να κατανοήσουν την αλήθεια πίσω από αυτές τις περιπτώσεις, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα αυτής της κρυμμένης τεχνολογίας και ότι βασανίζονται μπροστά στα μάτια μας
η εξήγηση του θύματος για το φαινόμενο Gang-stalking
όλοι οι γιατροί παραβλέπουν τις αξιώσεις τους, κάνοντας τα θύματα να πιστεύουν ότι ακόμη και οι γιατροί, όπως και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεργάζονται  για να διατηρήσουν αυτές τις παρενοχλήσεις.
Ωστόσο, ένας ερευνητής θα καταλάβαινε ότι αυτή είναι μια προσωπική εμπειρία μόνο, μια τέτοια πεποίθηση προκύπτει λόγω της χειραγώγησης του περιβάλλοντος ενός θύματος χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία που είναι ικανή να διαβάζει τα μυαλά και να προκαλεί σκέψεις.
Με άλλα λόγια, με τη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ασυνήθιστων συμπτώσεων, που συσχετίζονται με τις σκέψεις ενός θύματος, θα προέκυπτε μια ψευδής πεποίθηση, αφού όταν το θύμα προσπαθεί να αναλύσει αυτές τις περιπτώσεις θα έρθει σε ψευδή συμπεράσματα.
Αυτό είναι μια άλλη σαφής απόδειξη που δείχνει ότι η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αφού οι φωνές αυτές τους προκαλούνται.
Ακούγονται φωνές λόγω των μη φυσιολογικών ηλεκτρικών δραστηριοτήτων που προκύπτουν στον ακουστικό φλοιό τους, έτσι αντιλαμβάνονται ότι ακούνε αυτές τις φωνές.

 Πηγή 14-5-18

Targeted Individuals – Just a tip of the ICEBERG!
 https://thestimulatedbrains.wordpress.com/2018/05/14/schizophrenia-is-a-crime-against-humanity/Δεν υπάρχουν σχόλια: