Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

Αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο σοβαρότατο μήνυμα:

Πακιστανοί κλπ, οι οποίοι είναι μέσα στη φυματίωση και την ηπατίτιδα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο ένας στους τρεις πάσχει από τις δυο ασθένειες σε ενεργό βαθμό) και χρησιμοποιούν τους χώρους των σχολείων. Όλων των σχολείων! Μπασκέτες, προαύλιο, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΒΡΥΣΕΣ!!!! Τα ξέρουν οι γονείς των παιδιών αυτά; Σαφώς και όχι...

Σήμερα τους είδα γυρνώντας από τη δουλειά μου, σε 4 σχολεία Πατήσια - Ν.Ιωνία και σύνορα Ν.Ιωνίας με Ν.Ηράκλειο στο λύκειο που είναι στις γραμμές του τραίνου.

Στο τελευταίο μάλιστα, επειδή σταμάτησε το τραίνο, τους έβλεπα για αρκετή ώρα, ήταν καμιά 20αριά έπαιζαν μπάσκετ και έφτυναν συνέχεια, μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο προαύλιο. Ο ένας ήταν στα κάγκελα του προαυλίου μάλιστα και ουρούσε...!!!!

Η κατάντια αυτού του κράτους δεν έχει τέλος. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ygro-pyr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ που ψηφιζόταν ο λαθρονόμος εμείς κρεμούσαμε αγχόνες έξω από την Βουλή. Ναι, εκείνο το βράδυ, που ο Κωλοτούμπας μας είπε πράκτορες και φυντάνια αποφασίσαμε να είμαστε εκεί, ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης. Είδα Πασόκους, ΝουΔίτες, ΧΑυγίτες, Αριστερούς, Γέρους, νέους, παιδιά, όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία.

Μια ερώτηση που βγάζει κακία.
Εσείς που ήσασταν εκείνο το βράδυ ;;
Παραγγέλνατε πίτσες;;;

Έχετε δίκιο να αγανακτείτε,αλλά έχουμε και μεις δίκιο που βγήκαμε στους δρόμους με την Γαλανόλευκη ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ !!!
Μέχρι να πεθάνω θα θυμάμε την ερώτηση που είχαμε οι περισσότεροι στο μυαλό και στα χείλια μας, όταν φωνάζαμε στους διερχόμενους οδηγούς να κατεβούν από τα αυτοκίνητα και να έρθουν κοντά μας.
Η ερώτηση ήταν :

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;;


Ένας συνοδοιπόρος