Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ο ΔΡ.ΣΑΝΤΕΡΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ C.I.A KAI TO FBI ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ .

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ "ξοδεψα 32 χρονια ζωης μου στη μηχανικη σχεδιαση ,σχεδιαζοντας μικροτσιπ για το βιοιατρικο πεδιο. Όταν εργαζομασταν για το μικροτσιπ δεν ειχαμε την παραμικρη ιδεα οτι θα γινοταν ποτε ενα τσιπ αναγνωρισης ταυτοτητας".

Ο ΣΑΝΤΕΡΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΜΑΤΕΚ ΣΤΟ ΟΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ 1993 ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΠΑΧΟΥΣ 0,35Μ(0,000035μμ) ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/200 ΤΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΙΧΑΣ .

Ο ΠΟΜΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ "ευφυης ασφαλης φθηνη και διαρκης μεθοδος αναγνωρισης με τη χρησιμοποιηση ραδιοκυματων".

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΚΟΥ ΡΥΖΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ .ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΣΙΠ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΕΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ .

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΕΡ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΑΥΤΟ ΕΚΜΠΕΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΠΙΠ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΕΡ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 34 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΙΠ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΙΔΕΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ;

Τ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: