Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ. ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ.


Νομιμοποιεί κάθε παρανομία. Οι μετανάστες να ετοιμάζονται (νομιμοποιήστε τους ΟΛΟΥΣ, μας συμφέρει!).

«ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ» έχει κύριο τίτλο η εφημερίδα «Έθνος», σήμερα 11/03/2009. Και το πρωτοσέλιδο άρθρο αναφέρει: «στην επιβολή προστίμου για «νομιμοποίηση» των ημιυπαίθριων χώρων σχεδιάζει να καταφύγει η κυβέρνηση, προσδοκώντας στην είσπραξη 2 με 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κλείσει ένα μέρος της μαύρης τρύπας στα έσοδα».

Συμπέρασμα: οι ελάχιστοι που σεβάστηκαν το νόμο και δεν μετέτρεψαν τους ημιυπαίθριους σε δωμάτια, ας πρόσεχαν! Το ελληνικό κράτος για μια ακόμη φορά επιβραβεύει τους ομοίους του (τους παρανόμους).

Είναι προφανές το «δόγμα» του κράτους της ρεμούλας και του ρουσφετιού. Είτε από αδυναμία (ανοργανωσιά), είτε με «ταπεινά» κίνητρα (συνήθως συνυπάρχουν αμφότερα), ποτέ δεν επεμβαίνει εγκαίρως. Ποτέ δεν χτυπά το κακό στη ρίζα του. Ποτέ δεν τιμωρεί την παρανομία.


Αντίθετα, την αφήνει έντεχνα να παγιωθεί και να κλιμακωθεί. Έτσι, οι κολλητοί του (εργολάβοι, επιχειρηματίες, διεφθαρμένοι κρατικοί «λειτουργοί», μεγαλοδικηγόροι, μεσάζοντες, κομματάρχες, ψηφοφόροι κτλ) οργιάζουν ανενόχλητοι επί χρόνια, η παραοικονομία διογκώνεται, οι πάντες εξαχρειώνονται.

Μετά από καιρό, ξαφνικά, το ελληνικό δημόσιο, για άλλοτε άλλους λόγους, «βγάζει τον άσσο από το μανίκι». Ανακαλύπτει την παρανομία!! Έκπληκτο δήθεν, διαπιστώνει παράνομες συναλλαγές, μαύρο χρήμα και διαφυγή εσόδων!! (σώωωωπα!).

Αφού λοιπόν τα τρωκτικά (οι φίλοι του για να μην ξεχνιόμαστε) έφαγαν το καταπέτασμα, νομιμοποιεί την παρανομία για να βάλει χέρι και το ίδιο (νόμιμα πια) στο ψητό (μέσω «προστίμων», «τελών», «φόρων», «εισφορών» κτλ). Πουλάει και «μούρη» («κοινωνικό-φιλολαϊκό» πρόσωπο ή καλύτερα προσωπείο), αφού «λύνει» πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία!! Οι νόμιμοι; Είπαμε: ας πρόσεχαν (ας παρανομούσαν κι αυτοί)!

Τα παραδείγματα άπειρα (επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για «δόγμα» που τηρείται απαρέγκλιτα):

1) Επιχειρήσεις δεν πληρώνουν τους φόρους τους; Κλείνουμε άρον-άρον τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις πολλών ετών, με «ευνοϊκούς όρους» (sic) για τους οφειλέτες! Όσοι πλήρωσαν όλους τους φόρους και στην ώρα τους… (χα… κοροϊδάρες!!)

2) Αυθαίρετα χτίζονται σωρηδόν και οι πολεοδομίες «τα παίρνουν»; Έχουμε τη λύση. Νομιμοποίηση! (Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σύνθημα «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις»;). Ένταξη στο σχέδιο πόλεως, σύνδεση με ΔΕΗ, νερό κτλ και όλα εντάξει! Οι φόροι και τα τέλη να τρέχουν (και οι ψήφοι βεβαίως-βεβαίως), κανείς από τους φακελάκηδες να μην τιμωρείται και όλοι ευτυχείς. Όσοι δεν παρανόμησαν …έχασαν!

3) Γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου δεν χειρουργούν αν ο ασθενής δεν έχει υψηλό «χρηματοκρίτη»; Κανένα πρόβλημα. Το φακελάκι νόμιμο! Πώς; Δεν έγινε κάτι τέτοιο; Οσωνούπω, φίλοι. Άλλωστε ο τέως υφυπουργός υγείας-γιατρός-καθηγητής το δήλωσε ξεκάθαρα (πριν τον κράξει δημοσίως ο τέως υπουργός υγείας, επίσης γιατρός): Πρέπει να νομιμοποιηθεί! Εξάλλου οι «σοσιαλιστές» καθιέρωσαν τα «απογευματινά ιατρεία», με χρέωση δεκαπλάσια απ’ όσο άμοιβαν τον ιδιώτη συνοικιακό γιατρό!

4) Τζόγος παντού; Περιουσίες αλλάζουν χέρια σε δευτερόλεπτα, στα κρυφά; No problem! Νομιμοποίηση! Δίνουμε άδειες για καζίνο (ιδιωτικά βεβαίως) σε διάφορους «επιχειρηματίες» και τους έχουμε όλους ευχαριστημένους. Τώρα μπορείτε να χάσετε την περιουσία σας «νόμιμα», με τη σφραγίδα του κράτους.

Τι έχει σειρά; Νομιμοποίηση ναρκωτικών; Πορνείας; Όπλων;

Μη βιάζεστε φίλοι. Προτεραιότητα έχουν οι μετανάστες. Δουλέμπορος είναι το επάγγελμα της εποχής. Τεράστια κέρδη υπό την κουκούλα της «πολυπολιτισμικότητας» και του «αντιρατσισμού».

Πόσοι (αιρετοί «άρχοντες», υπάλληλοι, αστυνομικοί-λιμενικοί, γιατροί, δικηγόροι) τα ‘χουν «αρπάξει» για παράνομες άδειες παραμονής και ελληνοποιήσεις, κύριος οίδεν. Τι μέλλει γενέσθαι; Αν πείτε «νομιμοποίση» κερδίζετε!

Εκτός από την αφόρητη προπαγάνδα αλλοδαπολαγνείας που υφιστάμεθα (Παυλόπουλος, Καλαντζάκου, Κοππά, Αλαβάνος, Τσίπρας, Παπαρήγα είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των «ταγών» που δεν χάνουν ευκαιρία να μας τονίσουν τα «οφέλη» της ανεξέλεγκτης μαζικής εισβολής), το θέμα της νομιμοποίησης ΟΛΩΝ των αλλοδαπών δεν θ’ αργήσει να τεθεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

Οι «έγκριτοι» έχουν πιάσει από νωρίς δουλειά (
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.05.2001,id=69168092).

Πρόκειται για αντιπροσωπευτικό άρθρο της κυρίας Δάμα (ξέρετε, της κυρίας που «βαφτίζει» τις νόμιμες συγκεντρώσεις «αντισυγκεντρώσεις» επειδή έτσι τη συμφέρει και μηνύει περιοδικά επειδή δεν γουστάρει να της βγαίνουν από αριστερά), γραμμένο προ 8ετίας! Προσέξτε διατύπωση: «Αυτό που όφειλε να πράξει, εδώ και καιρό, το ελληνικό Δημόσιο για τους (παράνομους) αλλοδαπούς, ανέλαβαν να το κάνουν τα γραφεία εξυπηρέτησης αλλοδαπών (κυκλώματα, δηλαδή, εκμετάλλευσης».

Το κράτος οφείλει! Λογικότατο και ηθικότατο!

Στο ενδιάμεσο, με πλήθος άρθρων και «αναλύσεων», στο ίδιο κλίμα, διάφοροι ειδήμονες- φωστήρες-σοφοί και περισσότεροι παπαγάλοι επιχειρούν να μας πείσουν ότι η νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των αλλοδαπών θα είναι για το καλό μας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα: «Αγαπήστε τους Αλβανούς. Μας συμφέρει!». (
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=256993).

Εδώ θα έχετε ένα μικρό πρόβλημα. Η κυρία Λώρη Κέζα, συγγραφέας του άρθρου (δε μασάει, μέχρι με τον ΓΑΠ τα βάζει άμα λάχει), γράφει τόσο άτακτα και ασύνδετα, με τέτοια φτώχεια λέξεων και ιδεών, που δεν καταλαβαίνει κανείς αν ειρωνεύεται ή συμφωνεί (μάλλον συμφωνεί ειρωνευόμενη - τι κυνισμός!). Πάντως το μήνυμα το περνάει: Μας συμφέρει η νομιμοποίηση των αλλοδαπών!

Καταλάβατε φίλοι; Αν η Παλαιοκώσταινα τους νομιμοποιήσει ΟΛΟΥΣ, πετυχαίνει μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Εκτελεί τις εντολές των αφεντικών της (Ουάσινγκτον-Βρυξελλών), δείχνει κοινωνικοευαίσθητη, στηρίζει τράπεζες και άλλα «ευαγή» ιδρύματα, στηρίζει τα χρεωκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία, καλλωπίζει τους οικονομικούς δείκτες και τις στατιστικές κτλ.

Αναμείνατε…

Αριστείδης

Πηγή:greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: